«Балада про бомбера» Film.ua вийде на ICTV 9 травня

19 Квітня 2011
18208
19 Квітня 2011
17:03

«Балада про бомбера» Film.ua вийде на ICTV 9 травня

18208
«Балада про бомбера» Film.ua вийде на ICTV 9 травня

Військовий екшн «Балада про бомбера» вийде на ICTV 9 травня. Про це повідомив Віктор Мірський, генеральний продюсер Film.ua та продюсер картини, на прес-конференції 19 квітня.

 

«Третій рік поспіль ми спільно з каналом ICTV до Дня Перемоги запускаємо військовий проект. У 2009 році з гарними показниками відбулася прем\'єра "Полювання на Вервольфа", у 2010 році - "Паршиві вівці", що пройшов ще краще, тому від "Бомбера" ми очікуємо взагалі безпрецедентних цифр» - повідомив пан Мирський.

 

«Балада про бомбера» - заснована на реальних подіях, відзнята за повістю Михайла Веллера, заснованій на спогадах радянського льотчика-бомбардувальника. Події відбуваються у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945.

 

Здебільшого зйомки проходили в Києві, Київській області та в Криму. Повітряні сцени були відзняті під Москвою на аеродромі Моніно. Також було задіяне спеціально побудоване для фільму село в кількох кілометрах від української столиці.

 

Головна чоловіча роль дісталася 22-річному Микиті Єфремову, жіноча - Катерині Астаховій. У ролі командира партизанського загону виступила Ніна Усатова. Також у фільмі знялися Вікторія Толстоганова, Олександр Давидов та інші. А в ролі німецьких солдатів знялися актори з Німеччини.

 

Фільм виробляли спільно українська компанія Film.ua та компанія «Шпиль» із Санкт-Петербурга. Права на фільм належать компанії Film.ua.

 

Телепрем\'єра стрічки «Балада про бомбера» в Росії відбудеться на «Первом канале» в понеділок, 25 квітня.

 

Валентина Макогонова, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18208
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду