«07 продакшн» знімає фільми про Монро, Нікуліна, Рязанова

12 Квітня 2011
11963
12 Квітня 2011
16:47

«07 продакшн» знімає фільми про Монро, Нікуліна, Рязанова

11963
«07 продакшн» знімає фільми про Монро, Нікуліна, Рязанова

Компанія «07 продакшн» з медіагрупи «Інтер» зніме фільми про Мерлін Монро, Ельдара Рязанова та про акторів-фронтовиків. Про це ТК повідомив керівник студії документальних фільмів компанії Дмитро Овечкін.

 

Продакшн продовжить виробництво проекту «Брама часу» та має намір оновити формат «Формули любові». «Зараз ми готуємо фільми (у межах цього проекту - ТК), присвячені Олександру Буйнову, Лесі Железняк, Марії Ароновій. Плануємо розповісти про вродливих дівчат, які стали успішними в шоу-бізнесі», - сказав пан Овечкін.

 

Окрім цього, «07 продакшн» вироблятиме різножанрові документальні фільми, не об'єднані в окремий цикл. Зокрема, це портретні стрічки про режисерів Ельдара Рязанова («Служебный роман», «Гараж», «Ирония судьбы» тощо) та Станіслава Говорухіна («Место встречи изменить нельзя», «Ворошиловский стрелок», «9 негритят» тощо).

 

До Дня Перемоги «Інтер» покаже стрічку про акторів-фронтовиків: Юрія Нікуліна, Володимира Етуша, Анатолія Папанова та інших. А до дня народження Мерлін Монро продакшн зніме фіьм про феномен актриси. «Ми намагаємось готувати фільми під якісь визначні дати, ювілеї та річниці», - зазначив Дмитро Овечкін, - Ми виробляємо проекти на замовлення "Інтера". І телеканал самостійно вирішує, як краще розпорядитись правами - продати чи передати на інші канали».

 

Як повідомляла ТК, також компанія працює над стрічкою про принца Вільяма, автором якої став Євген Кисельов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11963
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду