Мін’юст зареєстрував газети «Два слова», «За гранню» та інші видання

4 Лютого 2011
15399
4 Лютого 2011
13:50

Мін’юст зареєстрував газети «Два слова», «За гранню» та інші видання

15399
Мін’юст зареєстрував газети «Два слова», «За гранню» та інші видання

Міністерство юстиції України зареєструвало нові періодичні друковані видання, а саме 11 журналів, чотири газети, два збірники та один бюлетень.

 

19 січня наказом № 164/5 зареєстровані журнали «Мир Трансфера Технологий», «Актуальні питання інноваційного розвитку» і газета «Фінанси Інвестиції Кредити». Разом з тим перереєстровано газету «Життя за тиждень» («Жизнь за неделю»).

 

Наказом № 165/5 зареєстровані журнал «Творча індивідуальність» («Творческая индивидуальность», Creative individuality), газета «Вихідний» («Выходной») і збірник «Понад кордонами. Студії німецькомовної літератури».

 

21 січня наказом № 251/5 зареєстровані журнали «Витамакс, журнал для дистриб\'юторів компанії Витамакс», «Напої. Технології та інновації» («Напитки. Технологи и инновации», Drinks. Technologies and innovations), Muza.UA і бюлетень «Відомості Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України». Водночас перереєстровано журнал «Влада грошей» («Власть денег»).

 

26 січня наказом № 313/5 зареєстрований журнал «Дентаклуб» і перереєстрований - «Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ».

 

Наказом № 314/5 зареєстровані журнали «Я та Світ» («Я и Мир», I & World), «Пенсійні стандарти» («Пенсионные стандарты»), газета «За гранню» («За гранью») і збірник «Юридичний вісник Причорномор\'я». Також перереєстровано журнал «Професор Крейд» («Профессор Крейд», Professor Kraid).

 

27 січня наказом № 325/5 зареєстровані журнали «Журнал российской, украинской и советской филателии» і «Світ у 2012 році» та газета «Два слова».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15399
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду