5 канал запустить лінійку тематичних шоу

2 Лютого 2011
13427
2 Лютого 2011
14:15

5 канал запустить лінійку тематичних шоу

13427
5 канал запустить лінійку тематичних шоу

 5 канал запустить лінійку тематичних ток-шоу у вечірньому постпраймі. Про це ТК розказала директор нового творчо-виробничого центру каналу Дарка Чепак.

 

Цю лінійку має розпочати  ток-шоу Анни Безулик, його прем\'єра вийде в ефір  24 лютого.

 

Окрім цього, на каналі буде футбольна програма. «Зараз ми вже на етапі підписання контракту зі спонсорами. У нас є попередня домовленість з групою журналістів, яка буде це реалізовувати», - сказала вона.  Цей проект канал намагатиметься зробити самостійно.

 

У цю лінійку також увійдуть арт-шоу, економічний та соціальний проекти.

 

«Економічний проект вийде у досить класичному форматі, а от до соціального ми знайшли досить нестандартний підхід. Він допоможе об\'єднати і інтернет, і телебачення. А я дуже хочу розвивати таку рі, як інтернет-платформи, де людина може постити відео. Ми  зараз вивчаємо юридичні можливості», - зазначила Дарка Чепак.

 

Також пані Чепак розказала, що 5 канал веде переговори з «Савік Шустер студія» щодо роботи над двома новими проектами.

 

За її словами, ці проекти виходитимуть після програми «Час», однак на сьогодні  конкретні слоти ще не визначені.

 

«Зараз ми намагаємось правильно розсунути у програмній сітці продукти. Я сподіваюсь, що ця лінійка протягнеться і на вихідні. Нам немає сенсу змагатись з іншими у праймі з 18:00 до 20:00, адже у цей час аудиторія, яка цікавиться новинами, відстежує те, що відбулось на великих каналах, і лише потім шукає, що б подивитись ще. Це для нас золотий час, і ми розвиватимемо його дорогими проектами», - сказала пані Чепак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13427
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду