CNN з січня по квітень транслюватиме рекламні ролики про Україну

14 Січня 2011
18639
14 Січня 2011
16:54

CNN з січня по квітень транслюватиме рекламні ролики про Україну

18639
CNN з січня по квітень транслюватиме рекламні ролики про Україну

17 січня 2011 року на телеканалах CNN International та CNN розпочинається показ рекламних роликів про Україну. Про це на прес-конференції повідомив перший заступник голови Держкомтелерадіо Олександр Курдінович.

 

За його словами, два 30-секундних ролики транслюватимуться шість-сім разів на добу до квітня 2011 року. «Один ролик - про інвестиційну привабливість України, а другий -  про її туристичні принади. Виготовив рекламні ролики телеканал CNN», - сказав Курдінович. Він припустив, що в майбутньому можлива співпраця й з іншими іноземними телеканалами.

 

Творці рекламних роликів намагалися різноманітними візуальними засобами закріпити у глядачів стійку асоціацію України з літерою U.

 

 

Фінансував рекламну кампанію просування іміджу України за кордоном міжнародний Фонд економічних реформ в Україні, який створено наприкінці 2010 року. Президент Любов Рудюк під час прес-конференції зазначила, що засновниками Фонду економічних реформ в Україні є представники вітчизняного малого і середнього бізнесу, а до наглядової ради входять як українські, так і іноземні громадяни. Прізвища засновників вона не оприлюднила, назвавши лише одного члена наглядової ради - Адріана Каратницького, який є старшим експертом Атлантичної ради США.

 

Сума, витрачена на рекламну кампанію, також не розголошується. «Це конфіденційна інформація», - сказала пані Рудюк.

 

Імідж-кампанія України за кордоном проходить в рамках підготовки до «Євро-2012».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18639
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду