«1+1» запустить шоу «Володар темряви»

2 Грудня 2010
20524
2 Грудня 2010
15:42

«1+1» запустить шоу «Володар темряви»

20524
«1+1» запустить шоу «Володар темряви»

«1+1» розпочинає кастинг для проекту «Володар темряви» за форматом Total Blackout компанії FremantleMedia. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Володар темряви» - це несподіваний ігровий проект, у якому учасникам доведеться перебороти страх темряви та перемогти у низці конкурсів.

 

Учасники шоу мають долати різні перешкоди: наприклад, занурити руки в акваріум з різними тваринами, на дотик визначити вік людини, обійти кремезну людину, розминутися в кімнаті з биком.

 

Переможець проекту отримає 50 тис. гривен.

 

Участь у шоу зможуть взяти люди старші 18 років, які мають заповнити анкету на сайті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20524
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
///
4915 дн. тому
какой на хрен бык? нет там никакого быка и некогда не было )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду