Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» запустило свій сайт

26 Листопада 2010
12356
26 Листопада 2010
18:06

Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» запустило свій сайт

12356
Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» запустило свій сайт

Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» запустило новий сайт www.svidomo.org. Про це ТК повідомив координатор бюро Єгор Соболев.

 

«Мета цього проекту створити сильне столичне медіа, яке реально допомагатиме людям», - сказав він.

 

 За його словами, основний акцент нового ЗМІ робитиметься на розділі  «Просвітитися». «Ми хочемо збирати та поширювати інформацію про те, де у Києві можна займатись самоосвітою, де можна відвідати лекцію та майстер-клас, насамперед, безкоштовно», - зазначив Єгор Соболев. Також бюро проводитиме і власні освітні лекції: приміром, вчора відбулась лекція за участю режисера Влада Троїцького.

 

«Насправді у Києві безліч прекрасних семінарів та майстер-класів, куди можна потрапити. Це і велике задоволення, і великий відпочинок, бо там збирається прекрасна аудиторія. Ми будемо збирати таку інформацію і поширювати її для киян у зручний спосіб. Тому розділ «Просвітитись» буде для нас №1», - сказав він.

 

 Окрім цього, портал працюватиме й за іншими напрямками: намагатиметься допомогти людям в Києві захищати свої права; отримувати достовірну інформацію, яка допомагає не хворіти, та знайомитися з культурою в київських театрах, галереях та музеях.

 

«Ми хочемо об'єднати всю інформацію, яка допоможе людям захиститись від недобросовісних лікарів та фармацевтів, у нас дуже багато медичних розслідувань, - сказав Єгор Соболев, -  Окрім цього, ми будемо давати інформацію про теми, за якими ми слідкуємо у своїх розслідуваннях. Сьогодні вийшла новина про те, що Верховний суд удруге відправив на дорозслідування справу про вбивство Гончарова, дідуся, який протестував проти незаконного видобутку піску. Це історія активіста, який віддав життя за  суспільні інтереси».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду