Газета Тhe New York Times відкрила кіноклуб для своїх читачів

23 Листопада 2010
21674
23 Листопада 2010
18:31

Газета Тhe New York Times відкрила кіноклуб для своїх читачів

21674
Газета Тhe New York Times відкрила кіноклуб для своїх читачів

Американська газета Тhe New York Times відкрила кіноклуб для своїх читачів, перший показ у якому відбудеться 5 січня 2011. Про це повідомляє Media-day.ru з посиланням на Reuters.

 

Як повідомляє видання, членство в клубі платне і коштуватиме $100. За цей внесок можна буде переглянути 6 кінопрем'єр і дві картини з фільмофонду Голлівуду. Всього протягом року читачам запропонують близько 30-40 стрічок.

 

Зазначимо, що кінофільми зможуть переглядати тільки жителі Нью-Йорка та Лос-Анджелеса.

 

Тhe New York Times пішла на такий крок, щоб отримати додаткову виручку і закріпити відносини з аудиторією. У Великій Британії газети теж створюють клуби - любителів вина і кіно. Марк Фіцжеральд (Mark Fitzgerald), екс-редактор Editor&Publisher, повідомив у квітні, що Guardian запропонує широку лінійку читацьких гуртів за інтересами: від орендаторів котеджів до садоводів. У Росії проведення клубних заходів практикує проект «Сноб».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21674
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду