Ілларіон Павлюк очолив продюсерську групу в департаменті художньо-документальних проектів «1+1»

22 Листопада 2010
22474
22 Листопада 2010
19:13

Ілларіон Павлюк очолив продюсерську групу в департаменті художньо-документальних проектів «1+1»

22474
Ілларіон Павлюк очолив продюсерську групу в департаменті художньо-документальних проектів «1+1»

Колишній директор студії «07 продакшн» телеканалу «Інтер» Ілларіон Павлюк очолив продюсерську групу в рамках департаменту художньо-документальних проектів «1+1», яким керує Віталій Докаленко. Цю інформацію ТК підтвердив сам Ілларіон.

 

За його словами, він працює в структурі «1+1» з 4 жовтня. Разом з ним з «07 продакшн» туди прийшли Володимир Рибась (головний режисер) і Олег Рогожа (продюсер).

 

«Ми працюємо над низкою документальних циклів різної спрямованості. Найперший запланований до виходу в травні, а решта - на новий сезон», - зазначив Ілларіон Павлюк.

 

Зараз підрозділ набирає людей. Загалом у ньому мають працювати близько 20-ти творчих працівників. «Я залучаю в першу чергу людей, з якими вже працював в "07 продашн", а також кілька нових людей, які працювали в інших сферах, не в телевізійній документалістиці», - додав він.

 

Нагадаємо, Ілларіон Павлюк залишив студію «07 продакшн» у вересні 2009 року після звільнення з «Інтера» генерального продюсера Ганни Безлюдної.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22474
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ткаченко завалил рынок баблом
4901 дн. тому
Никакой канал не тратит сейчас столько денег, как 1+1: людей перекупают пачками, тупо предлагая больше денег, чем на предыдущих местах работы. Посмотрите на эти многочисленные новые проекты с раздутыми бюджетами, Зырка+зырка, купленные по завышенным ценам горы форматов в немыслимом количестве. Зачем??? Сетки нормальной, как не было, так и нет. Плюсы сейчас держатся только на прайме и этим козыряют. Миллионные инвестиции в то, чтобы поднять показатели на процент? Коломойскому пороблено или что-то обещано?
незнайко
4901 дн. тому
Who is a Рыбась @ Рогожа?
шутка юмора
4901 дн. тому
Ткач совсем стал неразборчив в кадрах. Лишь бы затянуть побольше людей к себе. А кто они, чего умеют и нужны ли каналу - пох. Вот, и легендарная Ионова, вернулась на канал продюссеромм... Ну и Павлюка, конэшно, притащила она. Осталось туда же Безлюдную - и вся гоп-компания в сборе. Шо такое "художньо-документальні проекти" - где это в эфире? Если те бездарные, с огромными бюджетами, реконструкции и херовой актерской игрой теперь считаются документалистикой, - комменты про "специалиста" просто смешны. И самое смешное в работах гениального Павлюка - это то, что хроника, черно-белая и вся в браке, - всегда или почти всегда выглядела лучше и содержательнее, чем его "реконструкторские" постановки. Як кажуть: "З Богом, Парасю" .
Влад В
4902 дн. тому
Ларік хороший спеціалст. Можливо, не бездоганний менеджер і керівник. Але однозначно грамотний журналіст і добре знається на документальному продукті. Всяких гараздів тобі, пане Павлюк!
Ынтеровэц
4902 дн. тому
не ганітє, заздрісні нікчеми. ларік хороший журналіст і креативний редактор. Він зробив кілька непоганих документалок, які отримали різні нагороди. А ви крім плакати за втраченою кормушкою з джинсою від політиків нічого не вмієте і не вміли. нездари.
Да...
4902 дн. тому
Посредственный международник и как выдвинулся!он же никакущий.И человечешко сомнительный
колега
4902 дн. тому
А где же преданость к Безлюдной. Пацюки бегут. Професионализм также под сомнением, ведь имитация работы есть, а результатов нет.
слова есть
4902 дн. тому
Теперь ждите Овечкина, и тогда деребан бюджетов начнется.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду