У новому сезоні на «1+1» виходитиме спецпроект «Справа номер»

3 Вересня 2010
19298
3 Вересня 2010
10:06

У новому сезоні на «1+1» виходитиме спецпроект «Справа номер»

19298
У новому сезоні на «1+1» виходитиме спецпроект «Справа номер»

У новому сезоні на каналі «1+1» виходитиме спецпроект журналістських розслідувань - «Справа номер». Про це повідомив генеральний директор групи компаній «1+1» Олександр Ткаченко вчора, 2 вересня, на презентації нових проектів.

 

Автори «Справи номер» - журналісти «Телевізійної служби новин» Олексій Душка та Жан Новосельцев. Кожна програма буде присвячена певній темі: як протистояти «Мафії на кладовищі», «Справи лікарів», «ЖКХ проти ОСББ» тощо.

 

«Ми не боїмося казати правду, бо від цієї правди залежить життя людей», «Ставимо незручні запитання та знаходимо приголомшливі відповіді.  Це наша справа», - так презентували журналісти свій проект журналістських розслідувань у промо-ролику до нового сезону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19298
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тьотя Мотя
4977 дн. тому
Я ж кажу..хто ЗНАЄ - той ЗРОЗУМІЄ))) Ти не знаєш - отже не розумієш))) Безперечно, Жанчик - чудова людина і в кадрі був і таке інше))) Але акцент не на "зірці"))) Чудо))) Зі своїми соціальними проблемами, які з екрану мені Жанчик обіцяє вирішити, я, як геть погано стане, телефонуватиму саме йому, бо з попереднього мого посту, цитую: "Може, Новосельцев у "Справу номер" додасть трошки здорового глузду і натяк на вирішення проблеми соціальної.., а не просто "покаже зламані долі"." Крім жартів)
Observer
4979 дн. тому
Хто знає Жана-запав він зірку колись?Чи він в кадрі николи не з"являвся?Тьотя Мотя, а якщо в тебе є проблеми соціальні може поділишся?І разом спробуємо вирішити соціальну проблему....а балакати не гори ворочати..
Тьотя Мотя
4983 дн. тому
Льоша, ти для країни і суспільства вже "Різників" нарізав...((( Може, Новосельцев у "Справу номер" додасть трошки здорового глузду і натяк на вирішення проблеми соціальної.., а не просто "покаже зламані долі"... Жанчику, а ти, як в кадр сядеш, потім зірочку з неба не ХАПАНЕШ? (хто знає, той зрозуміє)))
Observer
4984 дн. тому
сам ти чорнуха,що ти зробив для країни та суспільства?
Observer
4984 дн. тому
сам ти чорнуха,що ти зробив для країни та суспільства?
jh
4984 дн. тому
вже уявляю собі цю чорнуху
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду