«1+1» запускає проект за форматом Ladette to Lady

12 Липня 2010
26018
12 Липня 2010
14:18

«1+1» запускає проект за форматом Ladette to Lady

26018
«1+1» запускає проект за форматом Ladette to Lady

«1+1» запускає новий проект за форматом Ladette to Lady. Про це ТК стало відомо з власних джерел.

 

 Ladette to Lady вийшов у Великобританії  на телеканалі ITV ще у 2005 році. У цьому проекті  «дівчат-босячок» навчають етикету, красномовству та гарним манерам, і перетворюють на леді. Оригінальне шоу «Від босячки до леді» виходить на телеканалі «Сіті». Цей телеканал вперше купив повну версію проекту, раніше частини реаліті-шоу виходили на Першому національному.

 

 ТК звернулась у прес-службу «1+1» і чекає на коментар.

 

 Нагадаємо, раніше «1+1» створював власне шоу на основі формату Wife Swap, оригінальна версія якого також виходила на «Сіті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26018
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТОВ
5037 дн. тому
Кто эти 'собственные источники'???? всех уволю!
Леня
5037 дн. тому
Оригінальний Ladette to Lady в 2006 чи 2007 виходив на НТКУ, ще за Докаленка вони хотіли запустити і українську версію, але щось не зрослось
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду