Тимошенко пообіцяла закон про захист журналістів від власників ЗМІ

5 Лютого 2010
16259
5 Лютого 2010
22:28

Тимошенко пообіцяла закон про захист журналістів від власників ЗМІ

16259
Тимошенко пообіцяла закон про захист журналістів від власників ЗМІ

Кандидат у Президенти України, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що у разі її обрання, вона обіцяє в перші дні свого президентства добиватися ухвали закону про захист журналістів від власників ЗМІ. Про це вона сказала під час ефіру програми «Кращий кандидат», що вийшла на каналі ICTV  з одночасною трансляцією на Першому та 5-му каналах.

 

Тимошенко зокрема відзначила, що в країні не все так добре зі свободою слова, як «того би хотілося».

 

«Є журналісти, які виборюють своє право на адекватне висвітлення подій. І є власники ЗМІ, які тиснуть на журналістів», - відзначила Тимошенко.

 

Причиною недовіри суспільства до медіа та незадовільного стану свободи слова, на її думку, є саме те, що «олігархи володіють ключовими електронними ЗМІ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16259
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лис микита
5193 дн. тому
А закон, що 2+2=5 вона не обіцяла ухвалити?
Іван
5194 дн. тому
А що для цього тепер конче необхідна президентська посада? Особливо, якщо врахувати, що закони в нас - принаймні, поки що - ухвалює парламент. А в парламенті, як відомо, Юліних поплічників - друга за масовістю фракція. А у фракції, між іншим, повно чистих як сльоза журналістів. Питання - яким хрєном все це кодло там 5 років займалося?
Злой
5194 дн. тому
Закон будет принят сразу, после того как Юля пробурит скважину к газу в центре Земли. Или перейдет на контрактную армию Удачи все СМИ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду