«Інтер» та «1+1» шукають телеведучих

7 Грудня 2009
23804
7 Грудня 2009
16:36

«Інтер» та «1+1» шукають телеведучих

23804
«Інтер» та «1+1» шукають телеведучих

«Інтер» оголошує кастинг телеведучих. Про це повідомляє прес-cлужба телеканалу.

 

Нові обличчя телеканал шукає у зв'язку з запуском проектів та потребою поповнити бази даних. Вимоги до кандидатів - досконале володіння українською мовою та вік від 20 років

 

Для того, щоб взяти участь у кастингу, необхідно надіслати  резюме та три фотокартки

середнього плану на адресу - vedushiy@inter.ua.

 

На сайті «1+1» також з'явилось повідомлення про кастинг ведучих. Канал шукає кандидатів віком від 30 до 40 років з досвідом роботи на радіо, телебаченні чи ведучим масових заходів. Обов'язковою вимогою є наявність медичної освіти. Імовірно, канал шукає ведучих для проекту «Лікарі», який заявлявся на початку сезону.

 

Раніше ТК повідомляла  про те, що Film.ua Television розробляє формат нової  медичної програми. Цей проект розрахований на жіночу аудиторію віком від 35 років, його ведучими будуть професійні лікарі - три чоловіки й одна жінка.

 

Для того, щоб взяти участь у кастингу «1+1» необхідно заповнити анкету на сайті.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23804
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кабыздох
5252 дн. тому
Новое мясо и сало ищут.
selezenko
5253 дн. тому
Старые поизносились
льол
5253 дн. тому
якщо на каналі працюватимуть самі випускники Інтершколи, кто ж їх вчитеме практичній роботі?
Саша
5253 дн. тому
Можливо таким чином вони показують, що у них все добре і можливо навіть будуть якісь, а це відіграє неабияку роль на ринку. Або вони сподіваються на вхід з кризи в наступному році і стрімке зростання активів.
Клиторина Влагалишна
5253 дн. тому
"интер" последние года 2 только тем и занимается, что пополняет базы данных, сказывается видимо прошлое и нынешнее нынешних "карманычей" канала. Ведь проектов-то нет и не предвидится. Выживают остатки выживших во время предыдущих "оптимизаций" производства. Но главное иметь на всех досье. С какой целью? одному Богу известно, но явно не для трудоустройства на престижную хорошо оплачиваемую работу. Интересно: чем мешали талантливые и вызывавшие доверие ведущие до безлюдного периода, талантливые журналисты, известные и признанные режиссеры, менеджеры и продюсеры, технари в конце концов? Теперь же единственное, кого могут набрать на "интер" и кого быть может устроит там зарплата, так это участники "интершколы", которым надо с чего-то начинать и иного выбора на рынке сейчас нет.
nina
5253 дн. тому
на сайті 1+1 повідомлення вже місяць як з"явилось...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду