Кабмін передплатив селянам «Урядовий кур’єр» на друге півріччя

21 Липня 2009
24798
21 Липня 2009
13:46

Кабмін передплатив селянам «Урядовий кур’єр» на друге півріччя

24798
Кабмін передплатив селянам «Урядовий кур’єр» на друге півріччя

Кабінет Міністрів схвалив пропозицію Міністерства з регіонального розвитку і будівництва про фінансування витрат на оплату послуг з передплати газети «Урядовий кур'єр» із серпня по грудень 2009 року для сільських і селищних рад, повідомляє ProUA.

 

Про це йдеться у розпорядженні уряду № 798 «Питання забезпечення інформування органів місцевого самоврядування» від 17 липня.

 

На передплату урядової газети передбачене фінансування в розмірі 2 654 880 гривень. Гроші виділені за рахунок коштів, не використаних Мінрегіонбудом при організації і проведенні Всеукраїнської наради з питань соціально-економічного розвитку сільських населених пунктів за участю сільських і селищних голів, що відбулася 23 травня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду