Програма «Путівник» повернулась на «Сіті»

25 Лютого 2009
7023
25 Лютого 2009
09:17

Програма «Путівник» повернулась на «Сіті»

7023
Програма «Путівник» повернулась на «Сіті»
 З 2 березня 2009 року на телеканал «Сіті»  повертається телепрограма «Путівник». Про це «ТК» повідомила керівник піар-служби «Сіті» Лілія Кавецька.
 
 Нагадаємо, у жовтні минулого року «Путівник» разом із низкою інших проектів перейшли на телеканал «Кіно». Однак, за словами пані Кавецької, керівниками каналів «Кіно» та «Сіті» прийняте рішення про повернення програми.
 
В оновленій програмі планується більше різноманітних рубрик, експериментів, експертів. Зокрема, у рубриці «Вибір споживача» охочі висловитися щодо товарів та послуг отримають можливість поділитися своїми думками в ефірі телеканалу «Сіті». Журналісти «Путівника» розповідатимуть глядачам про варіанти виходу зі скрутних фінансових проблем, рецепти дозвілля та відпочинку за мінімум коштів, тощо. Ведучим «Путівника» залишається Василь Звєрєв.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7023
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оля
5539 дн. тому
Движение - это жизнь! Путывник - вот и путешествует!
5539 дн. тому
То туда, то сюда, то сюда, то туда....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду