«ТСН» розпочинає новий цикл розслідувань «Поки батьки не бачать» і продовжує «Жесть мундира»

25 Грудня 2008
26509
25 Грудня 2008
10:45

«ТСН» розпочинає новий цикл розслідувань «Поки батьки не бачать» і продовжує «Жесть мундира»

26509
«ТСН» розпочинає новий цикл розслідувань «Поки батьки не бачать» і продовжує «Жесть мундира»
Кореспонденти «ТСН» («1+1») Світлана Усенко та Світлана Березівська підготували цикл журналістських розслідувань під назвою «Поки батьки не бачать», присвячену соціальним проблемам дітей. Показ сюжетів циклу розпочнеться після новорічних свят у «ТСН» о 19.30.
 
Як повідомляє прес-служба «1+1», зараз відзнято 10 із 15 запланованих сюжетів циклу. Кожна з них буде присвячена окремій темі: діти, що тікають з дому, діти гастарбайтерів, діти і секс, діти і алкоголь, молодіжні субкультури тощо.
 
Також «ТСН» продовжить цикл журналістських розслідувань «Жесть мундира», започаткований Жаном Новосельцевим. Позаяк до «ТСН» продовжує надходити інформація для сюжетів, а розслідування, показані каналом у листопаді, мали чималий резонанс, відтепер усі репортажі про діяльність правоохоронних органів України незалежно від авторства виходитимуть у циклі «Жесть мундира».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26509
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Колишня глядачка
5555 дн. тому
Підтримую!
Інший
5561 дн. тому
Про гопів покажіть!бо про неформалів задрали описувати які вони погані!однобока передача!!!!Фееееееееееееееееееееееееее!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду