Антін Степ'юк пішов з СТБ

18 Вересня 2008
19900
18 Вересня 2008
18:10

Антін Степ'юк пішов з СТБ

19900
Антін Степ'юк пішов з СТБ
Кореспондент інформаційної служби телеканалу СТБ Антін Степ'юк покинув телеканал. Цю інформацію підтвердив «Телекритиці» він сам.
 
«Я йду з каналу з особистих причин», - пояснив журналіст, відмовившись уточнювати свої мотиви. Конкретних планів щодо подальшого працевлаштування Антін, за його власними словами, поки що не має. За інформацією власних джерел «ТК», новим місцем роботи Антона може стати телеканал ТВі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19900
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ник
5694 дн. тому
Из-за бабы уходит что-ли?! Вот так поворот……(((
СТБ - moy kanal
5695 дн. тому
Читать надо - все ж написано: «Я йду з каналу з особистих причин» - вон как исхудал бедняжка в последние пол года! А так "с глаз долой - из сердца вон" - может и полегчает. "Шерше ля фам" - умные все-таки французы. :)))
Удивленный!!!
5695 дн. тому
Так чего он свалил с СТБ? Надежный стабильный канал! и новости у них классные! Неужели верит в будущее ТВі ? Это же РАЗВОДИЛОВО ПОЛНОЕ! Через 3 месяца деньги точно закончатся :)) Ладно еще всякие Сытники бездарные ищут куда бы приткнуться! А тут вроде умный парень!!! Может его уволили?!
Друг
5695 дн. тому
АНТОН очень талантливый и умный и правильно, что ушел - Бородянский таких не ценит! Только обидно, что Кутепов его подсидел на "За викнами", а теперь Антон на него будет работать на ТВі.
otar
5698 дн. тому
After, а що, те, що це не єдиний кореспондент, який звільнився, є аргументом проти того, щоб про це писати? Переміщення помітної робочої одиниці з одного каналу на інший є важливою подією для нашої аудиторії
After
5698 дн. тому
А почему увольнение корресподента новостей становится темой для телекритики? Это что единственный корр, уволившийся за всю историю укртв?
Вася Бумс
5698 дн. тому
опять о х...е говорите, типа журики?)))
Историк Антона
5698 дн. тому
Ничего не имею против Степьюка, но очень не люблю джинсовиков, особенно политических. Вот у Антона была манечка на время выборов, любых, вдуг подседать на политику в новостийных сюжетах и вытягивать в них кандидатов или партии с минимальным рейтингом, которые реально платят. Но в последнеее время он подобным не занимался.ю Искренне желаю Антону найти себя.
Историк Степюка
5698 дн. тому
Раньше был Антон, но что-то с парнем случилось и он резко стал требовать от всех называть его Антином.
5699 дн. тому
а на твиай ходит просто в гости
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду