СТБ інвестуватиме у розвиток нішевого каналу Q-TV понад $5 млн

19 Травня 2008
14755
19 Травня 2008
15:10

СТБ інвестуватиме у розвиток нішевого каналу Q-TV понад $5 млн

14755
СТБ інвестуватиме у розвиток нішевого каналу Q-TV понад $5 млн
СТБ інвестуватиме у розвиток нішевого каналу Q-TV понад $5 млн. Про це «ТК» повідомив голова правління каналу СТБ Володимир Бородянський.
 
«У першу чергу гроші йдуть на закупівлю іноземного та виробництво свого телепродукту. Також кошти інвестуються в обладнання та поширення сигналу, на зарплатню робітникам та промоушн каналу», – наголосив пан Бородянський. Розподілення коштів у відсотках поки не розкривається. Також поки що ще не визначено, хто продаватиме рекламу на каналі.
 
За словами Володимира Бородянського, канал має вийти на самоокупність через три роки після запуску – до 2012 року. Як уже повідомляла «ТК», повноцінне мовлення Q-TV має розпочати у вересні 2008 року, у липні-серпні канал мовитиме у тестовому режимі.
 
Також пан Бородянський зазначив, що окрім Q-TV у планах СТБ створення й інших тематичних каналів: «Ми вважаємо правильним мати декілька нішевих каналів навколо бренду СТБ. Взагалі, бізнес-команда СТБ буде пропонувати акціонерам інвестувати гроші у проекти, які вважає перспективними. Це стосується не тільки телемовлення».
 
Як наголошує прес-служба каналу, досить великий напрямок цих проектів – це продаж прав на показ власних телепрограм іншим телемовникам, випуск «Домашньої колекції СТБ» на DVD.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду