detector.media
19.05.2008 15:10
СТБ інвестуватиме у розвиток нішевого каналу Q-TV понад $5 млн
СТБ інвестуватиме у розвиток нішевого каналу Q-TV понад $5 млн. Про це «ТК» повідомив голова правління каналу СТБ Володимир Бородянський.
 
«У першу чергу гроші йдуть на закупівлю іноземного та виробництво свого телепродукту. Також кошти інвестуються в обладнання та поширення сигналу, на зарплатню робітникам та промоушн каналу», – наголосив пан Бородянський. Розподілення коштів у відсотках поки не розкривається. Також поки що ще не визначено, хто продаватиме рекламу на каналі.
 
За словами Володимира Бородянського, канал має вийти на самоокупність через три роки після запуску – до 2012 року. Як уже повідомляла «ТК», повноцінне мовлення Q-TV має розпочати у вересні 2008 року, у липні-серпні канал мовитиме у тестовому режимі.
 
Також пан Бородянський зазначив, що окрім Q-TV у планах СТБ створення й інших тематичних каналів: «Ми вважаємо правильним мати декілька нішевих каналів навколо бренду СТБ. Взагалі, бізнес-команда СТБ буде пропонувати акціонерам інвестувати гроші у проекти, які вважає перспективними. Це стосується не тільки телемовлення».
 
Як наголошує прес-служба каналу, досить великий напрямок цих проектів – це продаж прав на показ власних телепрограм іншим телемовникам, випуск «Домашньої колекції СТБ» на DVD.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY