Наталія Могилевська стала музичним продюсером другого сезону «Фабрики зірок»

5 Травня 2008
2821
5 Травня 2008
16:18

Наталія Могилевська стала музичним продюсером другого сезону «Фабрики зірок»

2821
Наталія Могилевська стала музичним продюсером другого сезону «Фабрики зірок»
Співачка та телеведуча Наталія Могилевська прийняла пропозицію стати музичним продюсером другого сезону телепроекту «Фабрика зірок», який вироблятиме для Нового каналу компанія Star Media Entertainment. Як повідомляє прес-служба телеканалу, цю ідею Наталія сприймала з ентузіазмом.
 
Коментуючи своє рішення, Наталія Могилевська сказала, що формат «Фабрики зірок», на її думку, підходить для «вирощування зірок» значно краще, ніж проект «Шанс», у якому вона працювала багато років. «Шанс» - это, прежде  всего, развлекательное шоу. В нем участник становится «звездой» лишь на один день. А я убеждена, что непрофессионал не может стать настоящим артистом. Для того, чтобы «гореть» долго, нужно много работать над собой. Я сама училась 16 лет, чтобы стать тем, кем я есть сегодня… И я считаю, мне самой еще предстоит многому научиться. Мне кажется, формат «Фабрики зірок» гораздо лучше подходит для взращивания «звезд», - сказала вона. 
 
До роботи в проекті також збираються залучити режисера і кліпмейкера Алана Бадоєва, хореографа Олену Коляденко, стиліста Ольгу Навроцьку та інших. За словами Могилевської, до участі в кастингах вона запрошує не лише вокалістів, але й тих молодих людей, які мріють бути акторами або хореографами.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2821
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Нда уж
5843 дн. тому
Рано Вы, Наташа, начали срать на проект, сделавший из вас НАРОДНУЮ любимицу.
5843 дн. тому
Фууууууууууууууууууууууууу
5843 дн. тому
не Навроцькі, а НавроцькУ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду