Канал «Україна» змінить логотип (+картинка)

25 Квітня 2008
15776
25 Квітня 2008
16:14

Канал «Україна» змінить логотип (+картинка)

15776
Канал «Україна» змінить логотип (+картинка)
26 квітня телеканал «Україна» вийде з новим логотипом і заставками. Як повідомляє прес-служба каналу, «нова ідентифікація покликана об’єднати телеканали майбутньої медіагрупи і презентувати нові цінності бренду ТРК “Україна”». Нову ідентифікацію каналу розробляло агентство Luxlotusliner за участю RapidEyeMovement (Німеччина).
 
 

 
Візуальні зміни відбуватимуться еволюційним шляхом: на час «перехідного періоду» разом із старим логотипом на телеекрані будуть запущені нові заставки телеканалу. Повну зміну ідентифікації планують здійснити за 3 місяці.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15776
Коментарі
30
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Из Донецка
5835 дн. тому
Донецк порожняк не гонит! Долой высокомерие киян!
Toksik
5838 дн. тому
Якщо ще є шанс щось змінити, зробіть це негайно! Чи випробовувався цей логотип на фокус-групах? Невже одержано „одобрямс”? Жахливо! Не треба такого логотипу!
вопрос
5843 дн. тому
Да когда же ОНИ угомонятся? Бабла тратится столько, что можно было бы стать первой кнопкой страны, а выходит все как у Прони Прокоповны - браслетка дорогущая, и пансионат благородных девиц посещали, и магАзин есть, а толкук - НОЛЬ! Ребята, очнитесь!!!!!!! Либо вы остаетесь провинциальным телеканалом и учитесь, либо вы не выделываетесь. Смените менеджмент! Польша не панацея! Рыба с головы гниет.
Ксенія
5843 дн. тому
Шкода тільки, що від зміни логотипу філософія цього телеканалу не зміниться - все одно канал не стане по-справжньому українським!!
рівноденник
5843 дн. тому
назад у дев’яності?
муха
5844 дн. тому
фігня а не логотип, село , донецьк
брр
5844 дн. тому
СЕЛО!!!!!!!!!!!
Патріот
5844 дн. тому
Мені подобається новий логопит!!! Ще би сторінку www.ukraina.tv зробили повноцінною УКРАЇНОМОВНОЮ, взагалі було би прекрасно.
5844 дн. тому
жах!!!!
DimOK
5845 дн. тому
БибЭк ин 67 год?)))
5845 дн. тому
ммм, обгрейт?))) изучайте языки, дорогуша, если пытаетесь ими оперировать.))) Второе место среди каналов чего?))))
ооо
5845 дн. тому
{CENSORED} зна шо...
5845 дн. тому
уважаемый абырвалг))))) знакома не с одним немецким лого и их же работами. но не ТАКИМИ. а качественне раз в сто" Ага))) Как например лого нового канала, которое взяли с немецкого знака автобусной остановки?)))) как пример, это лого нового канала не менялось с момента основания))))) и делали его совсем не немцы)))))) - лучше изучайте факты, если пытаетесь ими оперерировать))))) немцы уже обгрейт делали))) ну и, кроме того, это не мешает новому занимать сейчас второе место среди телеканалов)))
5845 дн. тому
"уважаемый абырвалг))))) знакома не с одним немецким лого и их же работами. но не ТАКИМИ. а качественне раз в сто" Ага))) Как например лого нового канала, которое взяли с немецкого знака автобусной остановки?))))
Bogdan
5845 дн. тому
Ретро какое-то. Для ЦА за 40 онли.
5845 дн. тому
уважаемый абырвалг))))) знакома не с одним немецким лого и их же работами. но не ТАКИМИ. а качественне раз в сто
Артем
5845 дн. тому
Да это же CMYК, а не RGB, поэтому и цвета гадкие.
абырвалг
5845 дн. тому
нормальный логотип, но он действительно немецкий, т.е. европейский...надо просто отвернуться от стереотипа, что радуга на экране, это что-то совковое...так мне кажется...
гость
5845 дн. тому
такая гаткая цветовая гамма,фу голубой.............лого напоминает 90е
5845 дн. тому
Який канал, такий і логотип
f
5845 дн. тому
Ні, ну правда - орієнтація на веселку... Основа нового логотипа - радуга. «Это оптимистичный и романтический образ; символ объединения, единства во множестве, который будет присутствовать и в логотипах тематических телеканалов ТРК, - говорится в сообщении телеканала. - Ключевую позицию в новом оформлении занимают открытые, «воздушные» пространства и бело-голубая цветовая гамма». (mediabusiness.com.ua)... Таким чином поєднали веселку та біло-блакитну гаму партії регіонів. Таким чином - прямий натяк - веселка-партія регіонів. Веселка-секс-меншини... прикольні асоціації вибудували німці регіоналам... Ги-ги-ги...
Питання
5845 дн. тому
А як щодо того, що комерційним структурам не можна мати державні назви та символи у назвах та логотипах?
Tina
5845 дн. тому
Взагалі-то неприємно й дивно, що один регіональний телеканал репрезентується як вся Україна. Це має такий вигляд, наче це загальнодержавний национальний канал. Я б не дозволяла називати недержавний регіональний телеканал назвою держави (навіть враховуючи його бажання стати загальнонаціональним). Хай би вже було "ТРК Україна" чи щось таке. До речі, трохи нагадує логотип блоку "Наша Україна" п"ятирічної давності. Пам"ятаєте - Напис "Наша Україна" й так само в лівому верхньому кутку було сонечко й жовто-блакитні смужки. Щось таке.
я
5845 дн. тому
и вправду не очень :( так им и нада!
$$
5845 дн. тому
цену сего продукта в студию!!! небось лимон евро?
5845 дн. тому
ну это........ однозначно существующий лучше..........ну, нельзя так ребята.............................это, даже, не УТ-1, это УТР-1
:)
5845 дн. тому
Молодці - від просто "Україна" і нормального логотипу повернулись до "ТРК Україна" і ше гіршого, ніж було в 2006-му
ШУРА ЛЬВОВСКИЙ
5845 дн. тому
Знаєте, чомусь, дійсно, перше, що прийшло на розум, коли побачив "сійо зрелище" було щось про геїв та лесбйок.... А потім побачив, що не у одного мене таке сприйняття.....
5845 дн. тому
мамааааааааааа................ какой ужас......
валяюся
5845 дн. тому
Змінюете орієнтацію на сексменшини? А чому веселка не повнокольорова? Жесть....ПАЦТУЛАМ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду