Портал delo.ua перезапустився у новому дизайні

27 Березня 2008
18787
27 Березня 2008
14:50

Портал delo.ua перезапустився у новому дизайні

18787
Портал delo.ua перезапустився у новому дизайні

Сьогодні «портал новин для ділових людей» delo.ua провів перезапуск, змінивши дизайн та оптимізувавши розділи. Відповідне повідомлення поширила сьогодні прес-служба видавництва «Економіка».

 

У коментарі, що його наводить прес-служба, головний редактор порталу delo.ua Олександр Антонюк зазначив, що на delo.ua «запрацював ряд нових сервісів, кількість яких буде постійно розширюватись» (щоправда,перелік нововведень не наводиться).

 

В свою чергу, видавництво «Економіка» зазначає, що перезапуск порталу став черговим кроком на шляху розвитку on-line напрямку компанії та є початком масштабного проекту, «який вже найближчим часом має стати лідером у сегменті Інтернет ресурсів для ділових людей». А керівник проекту delo.ua Єгор Соболєв обіцяє реалізацію цих задумів «у найближчі півроку.

 

У видавництві «Економіка» додають, що розвитку Інтернет напрямку приділяють ключову увагу і планують інвестувати у цей напрямок значні матеріальні та людські ресурси.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18787
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Инкогнито
5872 дн. тому
Флаг вам в руки!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду