ТРК «Україна» стала належати Ахметову майже повністю

31 Жовтня 2007
18408
31 Жовтня 2007
11:35

ТРК «Україна» стала належати Ахметову майже повністю

18408
ТРК «Україна» стала належати Ахметову майже повністю

ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" оформила власність на випущені в результаті емісії 5 червня 70,7 млн акцій ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна".

 

Про це говориться в офіційному оголошенні компанії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

 

Таким чином, відповідно до оголошення у власності "СКМ" на сьогоднішній день знаходиться 119,677 млн акцій (99,925%) телеканала.

 

"СКМ" - найбільша керуюча компанія України, володіє і керує активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медіа, ритейлі й інших галузях і сферах економіки. 90% акцій ЗАТ належить бізнесмену Ринату Ахметову.

 

У групу СКМ, зокрема, входять компанії "Метінвест Холдинг", "ДТЭК", "Фарлеп-Інвест", "Оптіма Телекому", "СКМ Фінанс", видавнича група "Сегодня", "Український Рітейл".

Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18408
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду