Кабмін поставив завдання транслювати Євро-2012 через власний супутник, - НКАУ

18 Вересня 2007
15478
18 Вересня 2007
16:29

Кабмін поставив завдання транслювати Євро-2012 через власний супутник, - НКАУ

15478
Кабмін поставив завдання транслювати Євро-2012 через власний супутник, - НКАУ

Уряд України поставив завдання забезпечити трансляцію фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 р., яка пройде в Україні, через власний супутник зв'язку. Про це повідомив сьогодні на брифінгу генеральний директор Національного космічного агентства України (НКАУ) Юрій Алексєєв.

 

За його словами, загальна вартість проекту складе 1,2-1,3 млрд грн, зокрема супутника зв'язку - близько 750 млн грн. При цьому тільки 30-35% цих засобів забезпечить бюджет для використання космічного апарату для потреб Міноборони, Мінтрансзв`язку, МНС та інших державних органів. "Решту фінансів планується привернути за рахунок інвесторів", - відзначив Ю.Алексєєв.

 

Ю.Алексєєв також підкреслив, що в даний час українські компанії, зокрема телеканали, щорічно платять за послуги супутникового зв'язку 15-20 млн дол. "Таким чином, за десять років український апарат зв'язку міг би повністю окупитися", - відзначив голова НКАУ.

 

РБК-Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15478
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду