ICTV запрошує журналістів на початок зйомок серіалу «Lenssen & Partners»

2 Серпня 2007
12149
2 Серпня 2007
12:18

ICTV запрошує журналістів на початок зйомок серіалу «Lenssen & Partners»

12149
ICTV запрошує журналістів на початок зйомок серіалу «Lenssen & Partners»

У п’ятницю, 3 серпня телеканал ICTV розпочинає зйомки української версії популярного німецького серіалу «Lenssen & Partners».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Як повідомляється, перший українськомовний детективний серіал зніматиме творча група, що займалася створенням серіалу «Леся+Рома». За сюжетом у центрі подій нового серіалу робочі будні приватного детективного агентства, названого іменем головного героя, у минулому працівника спецслужб, а сьогодні – адвоката. Разом зі своєю командою однодумців-партнерів він проводить власні розслідування заплутаних кримінальних і не тільки кримінальних справ.

Як вже повідомляла «ТК», «Lenssen & Partners» є адаптацією сценарію німецького телесеріалу до наших реалій.

Кастинг виконавців головних ролей серіалу тривав понад рік. Творці проекту від початку мали на меті віднайти нові таланти, а не запрошувати вже відомі. У результаті тривалого кастингу на головні ролі були затверджені такі актори:

Олександр Даруга, режисер серіалу - головний детектив агентства, іменем якого воно й названо.

Володимир Осадчий, провідний актор Театру російської драми імені Лесі Українки - другий детектив агентства.

Ольга Князєва, студентку другого курсу факультету телережисури Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого – у ролі помічниці детективів.

На зйомках першого епізоду серіалу журналісти матимуть можливість поспілкуватися з виконавцями головних ролей, продюсером серіалу – Андрієм Партикою, творчою групою серіалу – режисером Олександром Даругою та режисером-постановником Олександром Богданенко, а також стануть свідками давньої традиції - святкового розбиття тарілки з назвою стрічки після першого відзнятого кадру.

Початок зйомок: 14:00

Адреса: м.Київ, вул. Паньківська, 11, знімальний павільйон серіалу.

Контактні особи з питань акредитації:

Юліанна Ковалевська

+3 8 096-203-15-16

+3 8 044- 502-99-65 (внутрішні # 1257)

yulianna@ictv.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12149
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду