detector.media
02.08.2007 12:18
ICTV запрошує журналістів на початок зйомок серіалу «Lenssen & Partners»

У п’ятницю, 3 серпня телеканал ICTV розпочинає зйомки української версії популярного німецького серіалу «Lenssen & Partners».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Як повідомляється, перший українськомовний детективний серіал зніматиме творча група, що займалася створенням серіалу «Леся+Рома». За сюжетом у центрі подій нового серіалу робочі будні приватного детективного агентства, названого іменем головного героя, у минулому працівника спецслужб, а сьогодні – адвоката. Разом зі своєю командою однодумців-партнерів він проводить власні розслідування заплутаних кримінальних і не тільки кримінальних справ.

Як вже повідомляла «ТК», «Lenssen & Partners» є адаптацією сценарію німецького телесеріалу до наших реалій.

Кастинг виконавців головних ролей серіалу тривав понад рік. Творці проекту від початку мали на меті віднайти нові таланти, а не запрошувати вже відомі. У результаті тривалого кастингу на головні ролі були затверджені такі актори:

Олександр Даруга, режисер серіалу - головний детектив агентства, іменем якого воно й названо.

Володимир Осадчий, провідний актор Театру російської драми імені Лесі Українки - другий детектив агентства.

Ольга Князєва, студентку другого курсу факультету телережисури Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого – у ролі помічниці детективів.

На зйомках першого епізоду серіалу журналісти матимуть можливість поспілкуватися з виконавцями головних ролей, продюсером серіалу – Андрієм Партикою, творчою групою серіалу – режисером Олександром Даругою та режисером-постановником Олександром Богданенко, а також стануть свідками давньої традиції - святкового розбиття тарілки з назвою стрічки після першого відзнятого кадру.

Початок зйомок: 14:00

Адреса: м.Київ, вул. Паньківська, 11, знімальний павільйон серіалу.

Контактні особи з питань акредитації:

Юліанна Ковалевська

+3 8 096-203-15-16

+3 8 044- 502-99-65 (внутрішні # 1257)

yulianna@ictv.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY