Ведуча «Репортера» Оксана Павлова покине Новий канал заради сімейного щастя

24 Липня 2007
16048
24 Липня 2007
14:04

Ведуча «Репортера» Оксана Павлова покине Новий канал заради сімейного щастя

16048
Ведуча «Репортера» Оксана Павлова покине Новий канал заради сімейного щастя

Ведуча інформаційної програми «Репортер» на Новому каналі Оксана Павлова готується до одруження з чоловіком, якого зустріла під час відпочинку в Тунісі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Оскільки наречений Оксани, Олексій – росіянин, мешканець Москви, після весілля вона планує покинути роботу на Новому каналі і переїхати до чоловіка.

 

Оксана Павлова народилась у Дніпропетровській області, мешкала в Якутії та Башкирії, згодом повернулась в Україну. Закінчила факультет систем і засобів масової комунікації Дніпропетровського національного університету, спеціальність – журналіст-міжнародник. Працювала репортером на Першому каналі, дебютувала як ведуча в новинах  каналу ТОНІС.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16048
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду