Валерій Пшеничний: КСУ не ухвалював рішення про неконституційність указу Президента від 26 квітня

31 Травня 2007
2515
31 Травня 2007
15:20

Валерій Пшеничний: КСУ не ухвалював рішення про неконституційність указу Президента від 26 квітня

2515
Валерій Пшеничний: КСУ не ухвалював рішення про неконституційність указу Президента від 26 квітня

Конституційний суд України не ухвалював рішення про невідповідність Конституції указу Президента від 26 квітня про дострокове повноваження Верховної Ради V скликання і проведення дострокових парламентських виборів. Про це РБК-Україна заявив в.о. голови КСУ Валерій Пшеничний. "Не приймав Суд такого рішення", - підкреслив він, коментуючи відповідну інформацію, поширену низкою ЗМІ. В.Пшеничний повідомив також, що останнє засідання у цій справі відбулося ще минулого тижня, і, враховуючи відсутність кворуму, невідомо, коли відбудеться наступне.

Прес-служба КСУ також спростувала інформацію про те, що відповідна ухвала вже винесена. "Рішення у цій справі не існує", - заявив РБК-Україна заступник керівника прес-служби Суду Іван Аврамов. Він нагадав, що розгляд справи проходить у формі письмових слухань, зазначивши, що цей процес триває.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2515
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду