Вальдемар Дзікі вийшов із складу правління Polsat

7 Квітня 2007
22626
7 Квітня 2007
18:21

Вальдемар Дзікі вийшов із складу правління Polsat

22626
Вальдемар Дзікі вийшов із складу правління Polsat

6 квітня керуючий директор польського телеканалу Polsat Вальдемар Дзікі вийшов із складу правління. Про це повідомляє МедіаБізнес із посиланням на Broadband TV News. Як уже повідомляла «ТК», Вальдемар Дзікі незабаром повинен розпочати виконання обовязків генерального директора українського телеканалу «Україна».

 

Тим часом, програмним директором Polsat призначена Ніна Терентьєв, яка працює на каналі з 2006 року. До того пані Терентьєв очолювала канал TVP2. На Polsat вона відповідатиме за власне виробництво.

 

Polsat розважальний польський телеканал, який належить однойменному концерну. За неофіційною інформацією, з 1998 року 33% акцій концерну належить News Corporation Руперта Мердока.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду