У кав’ярні "Бабуїн" 15 вересня о 15 годині відбудеться прес-конференція про фільм "Марш пінгвінів (Птахи-2)"

14 Вересня 2006
7604
14 Вересня 2006
12:54

У кав’ярні "Бабуїн" 15 вересня о 15 годині відбудеться прес-конференція про фільм "Марш пінгвінів (Птахи-2)"

7604
У кав’ярні "Бабуїн" 15 вересня о 15 годині відбудеться прес-конференція про фільм "Марш пінгвінів (Птахи-2)"

Телеканал СТБ запрошує представників мас-медіа взяти участь у презентації «Документального блокбастера» - у п'ятницю, 15.09.2006, у книжковій кав'ярні «Бабуїн» о 15.00 почнеться прес-конференція про проект і допрем’єрний показ фільму «Марш пінгвінів (Птахи-2)». Фільм українською мовою озвучений народним артистом України, народним артистом СРСР Богданом Ступкою та заслуженою артисткою України Ольгою Сумською.

«Документальний блокбастер» - в етері СТБ щонеділі, о 19.00, починаючи з 1 жовтня.

«Марш пінгвінів (Птахи-2)» - робота французьких документалістів Люка Жака й Іва Дарандо, що зібрала в прокаті понад 110 мільйонів доларів США. Фільм знімався впродовж 14 місяців, а в зніманні взяли участь 1 200 пінгвінів.

«Життя перед життям» - унікальна стрічка, 40% якої - це 3D реконструкції розвитку дитини в материнській утробі. Цей французький фільм побив європейський рекорд телепоказу - тільки у Франції програму подивилося понад 8,7 мільйона телеглядачів.

«Дракони: фантазія, що стає реальністю» - один із найдорожчих проєктів каналу Discovery, на знімання якого знадобилося 3 роки. За допомогою спецефектів і нових технологій комп'ютерної графіки стала можливою унікальна реконструкція гіпотези про ті часи, коли миром правили дракони.

Шестисерійний «Prehistoric Park», вартість виробництва якого становить 14 мільйонів доларів США, повністю реконструює життя створінь, що населяли Землю до появи людства.

Ці й багато інших фільмів, починаючи з 1 жовтня, дивіться щонеділі о 19.00 на телеканалі СТБ.

15 вересня в книжковій кав'ярні «Бабуїн» о 15.00 відбудеться прес-конференція навколо проекту «Документальний блокбастер», а на 16.00 заплановано допрем’єрний показ фільму «Марш пінгвінів (Птахи-2)». Акредитація для ЗМІ за телефоном (050) 324 04 11.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7604
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду