«Зоряний» дубляж «Документального блокбастера» на СТБ

6 Вересня 2006
7536
6 Вересня 2006
16:42

«Зоряний» дубляж «Документального блокбастера» на СТБ

7536
«Зоряний» дубляж «Документального блокбастера»  на СТБ

Починаючи з 1 жовтня, щонеділі о 19.00 телеканал СТБ представляє проєкт «Документальний блокбастер». Уперше в Україні бдуть продемонстровані найкращі повнометражні неігрові фільми останніх років, чиї бюджети на виробництво та касові збори в прокаті порівнянні з найуспішнішими проєктами світового художнього кінематографа.

 

Телеканал СТБ звернувся до зірок українського шоу-бізнесу та видатних майстрів сучасного мистецтва України із пропозицією взяти участь в українському дубляжі фільмів проєкту «Документальний блокбастер»: наразі тривають роботи з озвучування цих фільмів.

 

У рамках проєкту демонструватимуться фільми «Марш пінгвінів (Птахи-2)» - 2005, «Найбільші таємниці The Beatles» - 2004, «Євангеліє від Іуди» - 2006, «Код да Вінчі: поза межами відомого» - 2005, «Життя перед життям» - 2005, «Дракони: фантазія стає реальністю» - 2005, «Віртуальна історія: замахи на Гітлера» - 2004 і багато інших.

 

Телеканал СТБ розраховує на те, що «Документальний блокбастер» стане не лише значущою етерною подією для українського телебачення в цілому, а й змінить уявлення про сучасне українське ТБ у мислячого глядача: пізнання й співпереживання замість байдужого споживання емоцій від ТБ-розваг.

 

Допрем’єрний показ першого фільму в проєкті «Документальний блокбастер» відбудеться для представників ЗМІ 15 вересня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7536
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду