detector.media
06.09.2006 16:42
«Зоряний» дубляж «Документального блокбастера» на СТБ

Починаючи з 1 жовтня, щонеділі о 19.00 телеканал СТБ представляє проєкт «Документальний блокбастер». Уперше в Україні бдуть продемонстровані найкращі повнометражні неігрові фільми останніх років, чиї бюджети на виробництво та касові збори в прокаті порівнянні з найуспішнішими проєктами світового художнього кінематографа.

 

Телеканал СТБ звернувся до зірок українського шоу-бізнесу та видатних майстрів сучасного мистецтва України із пропозицією взяти участь в українському дубляжі фільмів проєкту «Документальний блокбастер»: наразі тривають роботи з озвучування цих фільмів.

 

У рамках проєкту демонструватимуться фільми «Марш пінгвінів (Птахи-2)» - 2005, «Найбільші таємниці The Beatles» - 2004, «Євангеліє від Іуди» - 2006, «Код да Вінчі: поза межами відомого» - 2005, «Життя перед життям» - 2005, «Дракони: фантазія стає реальністю» - 2005, «Віртуальна історія: замахи на Гітлера» - 2004 і багато інших.

 

Телеканал СТБ розраховує на те, що «Документальний блокбастер» стане не лише значущою етерною подією для українського телебачення в цілому, а й змінить уявлення про сучасне українське ТБ у мислячого глядача: пізнання й співпереживання замість байдужого споживання емоцій від ТБ-розваг.

 

Допрем’єрний показ першого фільму в проєкті «Документальний блокбастер» відбудеться для представників ЗМІ 15 вересня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY