В Японии работают над стандартами устройств для Интернет-телевидения

3 Серпня 2006
9381
3 Серпня 2006
11:45

В Японии работают над стандартами устройств для Интернет-телевидения

9381
В Японии работают над стандартами устройств для Интернет-телевидения

Пять крупнейших японских компаний-производителей электроники объединяют усилия для создания новых стандартов устройств для Интернет-телевидения.

Представитель компании "Sony" Мина Найто заявила, что новые устройства призваны сделать доступ к видеосервисам и другим мультимедийным ресурсам сети Интернет проще, чем с помощью компьютеров.

Компании "Sony", "Matsushita", "Sharp", "Toshiba" и "Hitachi" уже создали для новых разработок компанию TV "Portal Service Corp". "Sony" и "Matsushita" владеют по 35% ее акций, а остальные участники - по 10%. Уже в следующем году производители планируют приступить к продажам новых устройств. Правда, представители "Sony" пока не подтверждают эти сроки, отмечая, что детали сделки в настоящее время не раскрываются.

Предполагается, что в новых устройствах будет использоваться операционная система "Linux" вместо "Windows", что позволит снизить риск проникновения вирусов.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9381
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду