Донецька в українському телеефірі стало більшеFor-ua.com

12 Січня 2004
651
12 Січня 2004
17:46

Донецька в українському телеефірі стало більшеFor-ua.com

651
Донецька в українському телеефірі стало більшеFor-ua.com
Національна рада телебачення і радіомовлення видала телерадіокомпанії «Україна» ліцензії на мовлення в 27 містах, повідомила прес-служба Нацради.

«Україна» отримала 5 ліцензій на мовлення в Криму (в Євпаторії, Керчі, Красноперекопську, Севастополі і Феодосії) і 4 ліцензії на мовлення в Луганській області (в Краснодоні, Ровеньках, Сватовому, Старобельську), передає «Главред».

Телекомпанія також отримала ліцензії на мовлення в Вольногорську і Первомайську Дніпропетровської області, Ольовську (Житомирська область), Вінниці і Бершаді (Вінницька область).

Крім того Нацрада видала «Україні» ліцензії на мовлення у Львові, Бориславі і Радехові (Львівська область), Оріхові, Пологах і Бердянську (Запорізька область), Богуславі, Переяславі-Хмельницькому, Фастові (Київська область).

«Україна» також отримала ліцензію на мовлення в Красногорівці, Лохвиці Полтавської області і Килії Одеської області та Долині Івано-Франківської області.

У квітні найбільший оператор кабельного телебачення у Києві компанія «Воля» почала транслювати ТРК «Україна» (Донецьк) замість російського телеканалу RTV International через його вимогу більш високої плати за свою трансляцію.

ForUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
651
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду