6 листопада – креативний продюсер ZIKу презентує фільм «Одесити на Донбасі»

3 Листопада 2017
727
3 Листопада 2017
16:15

6 листопада – креативний продюсер ZIKу презентує фільм «Одесити на Донбасі»

727
6 листопада о 15.00, в кінотеатрі «Планета кіно» (ТРЦ «БЛОКБАСТЕР») відбудеться прес-конференція, присвячена прем'єрі документального фільму «Одесити на Донбасі».
6 листопада – креативний продюсер ZIKу презентує фільм «Одесити на Донбасі»

У прес-конференції братимуть участь:

Пилип Іллєнко – голова Державного агентства України з питань кіно;

Сергій Неретін – заступник голови Державного агентства України з питань кіно;

А також творці фільму: Олександр Дріз (генпродюсер), Олександр Авшаров (режисер), Тарас Ткаченко (художній керівник).

Прокат фільму стартує з прем'єри, що відбудеться 8 листопада в Одесі (кінотеатр «Планета кіно»). Потім стрічку покажуть у Києві, Львові, Харкові та Сумах.

 

ДОВІДКА:

«Одесити на Донбасі» – повнометражний документальний фільм, створений Міжнародним продюсерським центром "Фор-Пост" на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

Головні герої фільму – одесити, які брали участь у бойових діях в зоні АТО. Дмитро Олегович, Євген Титаренко, Роман Колдомасов, Євген Лата, Андрій Скороход, Віктор Погодін, Дмитро Васильєв. Всі вони дуже різні, й причини поїхати на фронт у кожного – свої. В кожного – своя «військова історія». Хтось отримав тяжкі моральні та фізичні травми. А комусь навіть вдалося знайти в труднощах, що довелось пережити, додаткову мотивацію для життя та творчості. Хтось готовий повернутися в зону АТО та продовжувати боротьбу. А комусь ніколи більше не побачити рідне місто.
Деякі герої, що повернулися до мирного життя, зрозуміли, що війна для них, як і для країни, ще не закінчена. Тому що «свої» іноді можуть бути не менш жорстокими, ніж «чужі».

Зйомки фільму проходили в Києві, Дніпрі, Одесі, а також на передовій зони АТО.

Генеральний продюсер фільму – Олександр Дріз, керівник МПЦ «Фор-Пост», в активі якого ціла низка документальних фільмів на військову тематику (в цьому році, крім «Одеситів ...», на телеекрани вийдуть картини «Перехрестя Балу» і «Заміновані вірністю» ).

Режисер – Олександр Авшаров (режисер циклу документальних фільмів для каналу «112. Україна», креативний продюсер телеканалу «ZiK»).

Художній керівник – Тарас Ткаченко (володар премії «Золота дзиґа» за фільм «Гніздо горлиці», режисер і сценарист).

Сценаристи – Олександр Лірчук, Юлія Коршунова. Оператори – Максим Савченко, Антон Борисюк.

Музика для фільму була надана відомим українським гуртом «АтмАсфера».

Контакти для отримання додаткової інформації:

(050) 330 93 57, for-post.film@ukr.net

6 листопада, «Планета кіно», ТРЦ «Блокбастер»

Адреса: м. Київ, проспект С. Бандери, 34В

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
727
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду