4 листопада – нагородження переможців NovomediaAwards-2017

25 Жовтня 2017
1528
25 Жовтня 2017
12:58

4 листопада – нагородження переможців NovomediaAwards-2017

1528
4 листопада о 18.00 в концертному залі Nivki-Hall відбудеться церемонія нагородження журналістів та редакцій дипломами та статуетками NovomediaAwards 2017. Нагороди отримають кращі журналісти і редакції, які компетентно висвітлюють теми віри, християнських цінностей і сімейних традицій.
4 листопада – нагородження переможців NovomediaAwards-2017

Імена семи переможців оголосять на самій церемонії. Лауреати отримають статуетки, дипломи і подарунки з рук авторитетних журналістів, громадських діячів, священнослужителів, науковців і артистів. Вести цьогорічну подію зголосилися Ольга Нємцева, ведуча на телеканалі «2+2», та Едуард Гльоза, ведучий телеканалу «Перший діловий».

Оргкомітет Novomedia Awards вже підготував багато музичних сюрпризів. На заході виступатимуть яскраві зірки - учасниця талант-шоу «Х-фактор» Марта Адамчук, фіналістка проекту «Голос країни» Віра Кекелія та переможець «Голосу країни» Ігор Грохоцький. А теплих емоцій додасть Сєва Новгородцев, радіоведучий і діджей з досвідом роботи на Бі-Бі-Сі у Лондоні майже 40 років.

Щорічна церемонія Novomedia Awards проводиться з 2012 року і збирає сотні представників ЗМІ, лідерів суспільної думки, громадських діячів і зірок естради. Традиційно відбувається у рамках закриття щорічного Новомедіа Форму.

Впродовж року експерти Асоціації «Новомедіа» здійснюють моніторинг телеканалів, радіо, газет та журналів, мережі інтернет з метою виявлення медіаматеріалів, які сприяють популяризації християнських цінностей у мас-медіа. Моніторинг і нагородження відбуваються у двох номінаціях «Систематичне висвітлення вічних цінностей» та «Відповідальна журналістика».

У 2016 році було нагороджено ведучого «Радио Вести» Дмитра Чекалкіна, кореспондента журналу «Новое время страны» Катерину Шаповал, журналіста «Української Правди» Олександра Хоменка, журналіста «Радіо Свобода» Євгена Кучерова, головного редактора газети «Запорізька правда» Наталю Зворигіну.

Отже, церемонія Novomedia Awards 2017 відбудеться 4 листопада за адресою: Київ, Nivki-Hall, просп. Перемоги, 84, (ст. м. «Нивки»), початок о 18.00. Вхід вільний!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-центр Новомедіа Форуму
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду