До 29 вересня – подання робіт на конкурс грантів «Бути 20-річним в Україні»

13 Вересня 2017
1022
13 Вересня 2017
19:45

До 29 вересня – подання робіт на конкурс грантів «Бути 20-річним в Україні»

1022
Проект «Відкритий медіа хаб» (Open Media Hub) оголошує конкурс на отримання грантів для зйомок відео сюжетів на тему «Бути 20-річним в Україні».
До 29 вересня – подання робіт на конкурс грантів «Бути 20-річним в Україні»

«Відкритий медіа хаб» покликаний допомогти журналістам країн Європейської політики сусідства, які створюють аудіовізуальну продукцію для телебачення та онлайн медіа, виробляти контент, про Європейський Союз та відносини України з Європейським Союзом. На сьогоднішній день ця програма працює у східному регіоні для таких країн, як Україна, Вірменія, Грузія, Молдова та у південному регіоні: Алжир, Єгипет, Лівія, Ліван, Марокко, Палестина, Йорданія, Туніс.  

Крім фінансової підтримки, медіа професіонали мають змогу отримати практичні рекомендації щодо виробництва репортажів, а також щодо розповсюдження медіа матеріалів з належним рівнем якості в країнах сусідства ЄС. Метою цієї програми є забезпечення більш високого рівня обізнаності широкого загалу про заходи, передбачені Європейською політикою сусідства, та ефект від її реалізації, а також поглиблення інтересу аудиторії на національному та місцевому рівні до тем, пов’язаних з відносинами з ЄС. Проект також покликаний сприяти підвищенню якості та збільшенню обсягу аналітичних та інформативних матеріалів.  

Більше можна прочитати за посиланням.

До участі запрошуються:
•     телеканали та онлайн ЗМІ;
•     журналістські організації (наприклад, асоціації, фонди), якщо вони можуть представити зобов’язання щодо оприлюднення медіа матеріалу від відповідного медіа майданчика;
•     компанії, які спеціалізуються у сфері виробництва аудіовізуальних матеріалів;
•     журналісти, які діють від імені будь-якої організації з числа зазначених вище.
•     журналісти - фрілансери.    

У визначенні суми гранту братиметься до уваги тема, засіб масової інформації та країна (цей конкурс оголошено у всіх країнах сусідства з ЄС). Сума підтримки буде сумірною стандартним цінам та тарифним ставкам, передбаченим в Україні.  

Сума гранту від 350 до 800 євро.  

Сюжет тривалістю до 1:30 – 1:45 хвилин: 350-800 євро.

Останній термін подання заявки:  29 вересня, 2017 року – 21.00 за  центральноєвропейським часом.

Рішення про присудження гранту - 1 листопада 2017 року.

Договори про підтримку виробництва медіа матеріалів будуть підписані до 1 грудня 2017 року.

З питаннями, які часто ставляться (FAQ), можна ознайомитись за посиланням:
http://openmediahub.com/open-c...

У разі виникнення будь-яких запитань треба звертатися:
 productionsupporteast@thomsonfoundation.org 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду