detector.media
13.09.2017 19:45
До 29 вересня – подання робіт на конкурс грантів «Бути 20-річним в Україні»
Проект «Відкритий медіа хаб» (Open Media Hub) оголошує конкурс на отримання грантів для зйомок відео сюжетів на тему «Бути 20-річним в Україні».

«Відкритий медіа хаб» покликаний допомогти журналістам країн Європейської політики сусідства, які створюють аудіовізуальну продукцію для телебачення та онлайн медіа, виробляти контент, про Європейський Союз та відносини України з Європейським Союзом. На сьогоднішній день ця програма працює у східному регіоні для таких країн, як Україна, Вірменія, Грузія, Молдова та у південному регіоні: Алжир, Єгипет, Лівія, Ліван, Марокко, Палестина, Йорданія, Туніс.  

Крім фінансової підтримки, медіа професіонали мають змогу отримати практичні рекомендації щодо виробництва репортажів, а також щодо розповсюдження медіа матеріалів з належним рівнем якості в країнах сусідства ЄС. Метою цієї програми є забезпечення більш високого рівня обізнаності широкого загалу про заходи, передбачені Європейською політикою сусідства, та ефект від її реалізації, а також поглиблення інтересу аудиторії на національному та місцевому рівні до тем, пов’язаних з відносинами з ЄС. Проект також покликаний сприяти підвищенню якості та збільшенню обсягу аналітичних та інформативних матеріалів.  

Більше можна прочитати за посиланням.

До участі запрошуються:
•     телеканали та онлайн ЗМІ;
•     журналістські організації (наприклад, асоціації, фонди), якщо вони можуть представити зобов’язання щодо оприлюднення медіа матеріалу від відповідного медіа майданчика;
•     компанії, які спеціалізуються у сфері виробництва аудіовізуальних матеріалів;
•     журналісти, які діють від імені будь-якої організації з числа зазначених вище.
•     журналісти - фрілансери.    

У визначенні суми гранту братиметься до уваги тема, засіб масової інформації та країна (цей конкурс оголошено у всіх країнах сусідства з ЄС). Сума підтримки буде сумірною стандартним цінам та тарифним ставкам, передбаченим в Україні.  

Сума гранту від 350 до 800 євро.  

Сюжет тривалістю до 1:30 – 1:45 хвилин: 350-800 євро.

Останній термін подання заявки:  29 вересня, 2017 року – 21.00 за  центральноєвропейським часом.

Рішення про присудження гранту - 1 листопада 2017 року.

Договори про підтримку виробництва медіа матеріалів будуть підписані до 1 грудня 2017 року.

З питаннями, які часто ставляться (FAQ), можна ознайомитись за посиланням:
http://openmediahub.com/open-c...

У разі виникнення будь-яких запитань треба звертатися:
 productionsupporteast@thomsonfoundation.org 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY