Переможця квесту «Де кіно» чекає Іспанія та замок з «Гри престолів»

Переможця квесту «Де кіно» чекає Іспанія та замок з «Гри престолів»

8 Вересня 2017
1165
8 Вересня 2017
15:03

Переможця квесту «Де кіно» чекає Іспанія та замок з «Гри престолів»

1165
Майже 900 учасників квесту в рамках «Де кіно. Епізод 2» змагаються за подорож до країни, де знімали «Гру престолів». В пік обговорення останньої серії сьомого сезону серіалу, організатори фестивалю оголосили в яку країну поїде переможець. Нею стала Іспанія. Путівку до Канет-Де-Мар, провінції Барселони, від туристичного партнера Fly Together, отримає найкмітливіший учасник.
Переможця квесту «Де кіно» чекає Іспанія та замок з «Гри престолів»
Переможця квесту «Де кіно» чекає Іспанія та замок з «Гри престолів»

Переможець на 5 днів зануриться в атмосферу культового серіалу «Гра Престолів» та відвідає Дім сім'ї Тарлі, що знаходиться у «Просторі» – одному із «Семи Королівств», вигаданих Джорджем Мартіном, автором роману «Пісня льоду й полум'я», за мотивами якого знято серіал. Для зйомок маєтку було обрано замок Святої Флорентіни, що у містечку Канет-Де-Мар в Іспанії.

Переможець квесту отримає повний пакет послуг на двох. Туристичний партнер Fly Together безумовно вгадав бажання багатьох українців, адже поціновувачів серіалу чекає не лише кіноекскурс, але і відпочинок на узбережжі. Деталі якого заздалегідь продумав Fly Together.

Аби опинитись в атмосфері «Гри престолів» варто набрати 70 балів із 100 можливих у першій частині квесту. Далі учасник проходить до фіналу, де в сумі необхідно назбирати 150 балів. Перший, хто отримає зазначену кількість – стане переможцем. У випадку, якщо таких учасників буде декілька, ведучий заходу за методом «лототрону» обере володаря путівки на двох.

Фінал квесту відбудеться 23 вересня на фестивалі «Де кіно. Епізод 2» у Києві.

Завдання квесту побудовані так, що кожен учасник може приєднатися на будь-якому етапі до 22 вересня включно. Участь абсолютно безкоштовна. Квест складається з онлайн та офлайн завданнь.

Нагадаємо, фестиваль «Де кіно. Епізод 2» відбудеться 22-23 вересня у Києві. В програмі очікуються нон-стоп майстер-класів, кіноперегляди, розваги для дорослих і дітей і, звичайно ж, фінал квесту.

Щоб взяти участь у квесті, реєструйтесь за посиланням 

Про компанію:

Fly Together - агентство ділового туризму з повним спектром послуг в сфері корпоративних, ділових і приватних поїздок. Досвід на ринку – 12 років. Fly Together використовує в роботі принцип TravelService360. Це означає, що агентство допомагаємо економити час, гроші та піклується про деталі, поки клієнт працює в поїздці, поки відпочиває у подорожі чи знаходиться на корпоративному заході. Саме з цих деталей складається комфорт відпочинку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Де кіно
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду