До 15 вересня – подання заявок на конкурс журналістських робіт щодо висвітлення співпраці України та ЄС

До 15 вересня – подання заявок на конкурс журналістських робіт щодо висвітлення співпраці України та ЄС

5 Вересня 2017
1875
5 Вересня 2017
13:15

До 15 вересня – подання заявок на конкурс журналістських робіт щодо висвітлення співпраці України та ЄС

1875
Громадська організація «Донецький молодіжний дебатний центр» продовжує приймати матеріали на конкурс на краще висвітлення співпраці України та ЄС для журналістів Донецької та Луганської областей
До 15 вересня – подання заявок на конкурс журналістських робіт щодо висвітлення співпраці України та ЄС
До 15 вересня – подання заявок на конкурс журналістських робіт щодо висвітлення співпраці України та ЄС

За результатами буде визначено три переможця – по одному призовому місцю у трьох номінаціях: «кращий текстовий матеріал в онлайн чи друкованому медіа», «кращий відеоматеріал», «кращий аудіоматеріал». Кожен переможець отримає - портативну батарею (Power Bank) в якості призу, буде відзначений почесним дипломом та запрошений на церемонію нагородження до Києва.

Проведення конкурсу передбачено проектом «Просування проєвропейських реформ в Донецькій та Луганській областях», який є продовженням просвітницької роботи Донецького молодіжного дебатного центру: протягом березня-червня 2017 р. відбулося два триденних тренінга «Досягнення європейських стандартів. Угода про асоціацію: перспективи та виклики», учасниками яких стали журналісти, представники органів місцевої влади, лідери громадських організацій Донецької та Луганської областей. А також дві публічні дискусії на тему: «Інтеграція українських підприємств до європейських ринків: регіональний контекст» в Краматорську та «Безвізовий режим в Україні: перспективи та виклики» в Сєвєродонецьку. 
Метою проведення конкурсу є спонукання регіональних журналістів до більш детального вивчення процесів євроінтеграції України, професійного висвітлення та роз’яснення переваг співпраці України з ЄС, інформування громадськості про результати українських реформ тощо.

У конкурсі можуть взяти участь журналісти регіональних ЗМІ усіх форм та типів власності (теле- та радіокомпанії, друковані та онлайн-медіа), фрілансери, які співпрацюють з цими медіа, а також власкори національних медіа.

До розгляду приймаються аналітичні матеріали, цикли передач, тематичні теле-, радіо-сюжети, які вийшли в ефір або були опубліковані друкованих ЗМІ чи інтернет-виданнях у період з 1 січня по 15 вересня 2017 року. Звертаємо увагу, що розглядатимуться також матеріали, які вийшли у національних медіа, але підготовлені журналістами з Донецької та Луганської областей і висвітлюють регіональний аспект.

Один учасник може подавати на конкурс кілька матеріалів. Участь у конкурсі безкоштовна.
Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку за посиланням до 15 вересня 2017 року (включно).

Роботи оцінять члени фахового журі, серед яких будуть представники медійних та громадських організацій. Про результати конкурсу учасники дізнаються не пізніше 6 жовтня 2017 року. Нагородження переможців відбудеться у Києві в період з 15 по 25 жовтня 2017 р. під час медіаланчу за участю журналістів, медіаекспертів, представників міжнародних та українських громадських організацій.

Конкурс є частиною проекту “Просування проєвропейських реформ в Донецькій та Луганській областях, що реалізовується Донецьким молодіжним дебатним центром в рамках проекту Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та Європейська правда Просування реформ в регіони за сприяння Європейського Союзу

Контактна особа: 066 224 36 55, 096 6 634 634 Тетяна Строй.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду