«Ранок у Великому Місті» на ICTV запускає чотири нові рубрики

«Ранок у Великому Місті» на ICTV запускає чотири нові рубрики

10 Травня 2017
1808
10 Травня 2017
15:35

«Ранок у Великому Місті» на ICTV запускає чотири нові рубрики

1808
У програмі «Ранок у Великому Місті» на ICTV стартують нові щотижневі рубрики: «Злочинний режим», «Інстаграм», «Професії зсередини» і «Лабораторія Правди».
«Ранок у Великому Місті» на ICTV запускає чотири нові рубрики
«Ранок у Великому Місті» на ICTV запускає чотири нові рубрики

Кожен сюжет рубрики «Злочинний режим» присвячений розвінчанню міфу про «світле» комуністичне минуле. Автори спробують переглянути історію, розкажуть глядачеві невідомі раніше факти, нагадають про те, чому тоталітарні режими, які знецінюють людське життя, так небезпечні.

Рубрика «Інстаграм» буде відслідковувати все, чим хваляться зірки на своїх сторінках в мережі – що вони їдять, де відпочивають, як і з ким проводять час. Інстаграм зірок – це завжди цікаві фотографії і відео, які розповідають про «закулісся» їх приватного життя.

У рубриці «Професії зсередини» журналісти приміряють на себе звичайні, на перший погляд, професії, які насправді не такі вже й прості. На один день журналіст програми зануриться в усі аспекти роботи, яка багатьом здається звичною, і на власному досвіді дізнається, чи просто займатися такою роботою. Ранні підйоми, робота з хімікатами, недоброзичливість простих громадян – «Ранок у Великому Місті» перевірить найдивовижніші професії міста.

Також у ранковому шоу ICTV з'явиться своя «Лабораторія Правди» – рубрика, яка стосується абсолютно кожного. Тут глядачі побачать всю правду про те, чим ми харчуємося, з чого виготовляють продукти і чим небезпечна побутова техніка. Автори рубрики вважають своїм обов'язком попередити глядачів про те, про що виробники мовчать.

Нові рубрики стартують в «Ранку у Великому Місті» з 10 травня.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1808
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду