Old Fashioned Radio запускає рок-канал

Old Fashioned Radio запускає рок-канал

19 Грудня 2016
1171
19 Грудня 2016
16:55

Old Fashioned Radio запускає рок-канал

1171
Онлайн-радіостанція Old Fashioned Radio (ofr.fm) запустила новий музичний потік із рок-музикою. Тепер на радіостанції доступні три канали: Show&Music, Jazz&Blues та Old Fashioned Rock.
Old Fashioned Radio запускає рок-канал
Old Fashioned Radio запускає рок-канал

Музичний редактор радіостанції Артур Ямпольський, учасник продюсерського центру Jazz in Kiev, відзначає, що команді Old Fashioned Radio хочеться максимально охопити всі жанри популярної музики ХХ-го і ХХI-го століття.

"Зізнаюся, я 100-відсотковий "шістдесятник". Тому на каналі Old Fashioned Rock буде класика рок-музики 60-х – початку 70-х. Мені здається, що цей період був певним абсолютом у популярній культурі минулого століття. І не тільки в музичній сфері, культура була менш нішевою, її представники взаємодіяли, при цьому народжувалося щось нове. Для мене цей час був культурним ренесансом. Основні відкриття в джазі, електрик-блюзі, R'n'B, соулі і, звичайно, поп-рок музиці були зроблені саме у післявоєнний період", – коментує Ямпольський.

У планах нового потоку охопити весь спектр рок-музики 60-х–70-х – від біта до прогрессива. Окрім рок-потоку, на сайті ofr.fm звучить джаз, блюз, фанк, соул, ню-джаз, боссанова.


Old Fashioned Radio – це онлайн-радіостанція про мистецтво і стиль життя. Радіо щодня транслює авторські шоу про сучасне мистецтво, кіно, моду, літературу, алкоголь, почуття та досвіди.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба Old Fashioned Radio
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1171
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду