detector.media
19.12.2016 16:55
Old Fashioned Radio запускає рок-канал
Old Fashioned Radio запускає рок-канал
Онлайн-радіостанція Old Fashioned Radio (ofr.fm) запустила новий музичний потік із рок-музикою. Тепер на радіостанції доступні три канали: Show&Music, Jazz&Blues та Old Fashioned Rock.

Музичний редактор радіостанції Артур Ямпольський, учасник продюсерського центру Jazz in Kiev, відзначає, що команді Old Fashioned Radio хочеться максимально охопити всі жанри популярної музики ХХ-го і ХХI-го століття.

"Зізнаюся, я 100-відсотковий "шістдесятник". Тому на каналі Old Fashioned Rock буде класика рок-музики 60-х – початку 70-х. Мені здається, що цей період був певним абсолютом у популярній культурі минулого століття. І не тільки в музичній сфері, культура була менш нішевою, її представники взаємодіяли, при цьому народжувалося щось нове. Для мене цей час був культурним ренесансом. Основні відкриття в джазі, електрик-блюзі, R'n'B, соулі і, звичайно, поп-рок музиці були зроблені саме у післявоєнний період", – коментує Ямпольський.

У планах нового потоку охопити весь спектр рок-музики 60-х–70-х – від біта до прогрессива. Окрім рок-потоку, на сайті ofr.fm звучить джаз, блюз, фанк, соул, ню-джаз, боссанова.


Old Fashioned Radio – це онлайн-радіостанція про мистецтво і стиль життя. Радіо щодня транслює авторські шоу про сучасне мистецтво, кіно, моду, літературу, алкоголь, почуття та досвіди.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY