НЛО TV виповнюється чотири роки!

НЛО TV виповнюється чотири роки!

15 Грудня 2016
2261
15 Грудня 2016
13:54

НЛО TV виповнюється чотири роки!

2261
Сьогодні, 15 грудня, телеканал НЛО TV відзначає свій четвертий день народження! Зазвичай цього дня прийнято підбивати підсумки і будувати плани. За 2016-й НЛО TV помітно зріс: і в цифрах, і в позиціонуванні.
НЛО TV виповнюється чотири роки!
НЛО TV виповнюється чотири роки!

Так, НЛО TV потрапив і зміцнюється в ТОП-10 найкращих телеканалів України (посідаючи 10 місце; в 2015 році канал був на 11 місці в ТОП-15) за цільовою і нарощує показники за всіма ключовими аудиторіями. У 2016 році поточний рейтинг телеканалу становить 0,29%, а частка – 2,20%, минулого року рейтинг був 0,26%, частка – 1,92% (за цільовою аудиторією 14-49 років, 50 тис. +). У порівнянні з 2015-м НЛО TV наростив частку на 14%, а рейтинг – на 12%.

На телеканалі вперше з'явилися прямі ефіри – ранкового шоу «Пробуддись» і вечірнього «ЛюмпенШоу». Крім того, відбулися прем'єри нових сезонів найрейтинговіших ситкомів власного виробництва «Сишишшоу. Бар» і «СуперКопи», гумористичного шоу «Мамахохотала», тревел-шоу «Американський чекін», розважально-пізнавальної програми «Оттак мастак». Уперше в Україні телеканал НЛО TV почав показ прем'єрних сезонів анімаційних ситкомів – «Сімпсони», «Сім'янин» і «Південний парк» – одразу після показу в США; і прем'єрний (він же заключний) сезон «Руйнівників міфів».

У діджиталі НЛО TV також досяг високих результатів: за рік користувачі сайту телеканалу переглянули понад 5 млн сторінок (число унікальних користувачів склало понад 300 тис. осіб). У листопаді було перезапущено сайт у новому дизайні і з поліпшеним функціоналом; успішно реалізовано вісім спецпроектів.

Перегляди відео на YouTube-каналі НЛО TV досягли позначки 121 701 144, групи телеканалу в Facebook і VK налічують 50 000 і 135 000 користувачів відповідно, а охоплення постів в Facebook зросли від 300 000 до мільйона на місяць.

НЛО TV не стояв осторонь від соціального життя країни: до Дня незалежності було знято власний спецпроект «Народжені вільними», що розповідає про молодих українців, які люблять батьківщину, бачать щасливе майбутнє в Україні і починають будувати його вже зараз. Спільно з телеканалом ZIK НЛО TV підготував серію документальних фільмів для молодіжної аудиторії – «Шлях до незалежності» про різні етапи становлення України: від першої світової війни і до подій наших днів.

«Це був складний і цікавий рік. Ми досягли нових висот в ефірі і онлайні. Я сподіваюся, що новий 2017 рік буде ще більш насиченим – на нас чекають прем'єра першого прокатного фільму власного виробництва – «Інфоголік», анімаційні ситкоми і нові ігрові серіали. Збираємося по-хорошому дивувати!», - директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

Крім того, підтримуючи активну і креативну молодь, НЛО TV став партнером яскравих і гучних подій України: екстремальної та спекотної зимової вечірки Red Bull Jump & Freeze, столичної спортивної вечірки Crazzzy Jump Fest, геймерського фестивалю WeGame, найбільшого в Європі спортивно-музичного фестивалю Z-Games і найатмосфернішого музичного фестивалю Koktebel Jazz Fest.

НЛО TV став дорослішим, герої його проектів – серйознішими, але це не означає, що заряд гумору та позитиву зменшиться! НЛО TV не збирається зупинятися на досягнутому – і в новому році буде заряджати ще більше! Дякуємо, що ви з нами!

Для довідки:


НЛО TV - молодіжний телеканал «НЛО TV» з'явився в ефірі українського телебачення у лютому 2012 року. Мовлення здійснюється у мережі Т2 , а також у мережах кабельних провайдерів цифрового і аналогового телебачення. Цільова аудиторія каналу 14-35 років. Телеканал транслює програми розважального характеру. Це популярні шоу, програми власного виробництва, серіали, скетчі та фільми.

Канал НЛО TV входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також загальнонаціональний телеканал «Україна», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», телеканал «Індиго», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанію «Теле Про», Front Cinema і «Допоможемо ТБ», а також холдинг« Сьогодні Мультимедіа»).

Посилання:

Сайт http://nlotv.com/

Офіційне співтовариство https://www.facebook.com/NLO.tv

http://vk.com/nlotvua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба НЛО TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2261
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду