До 30 жовтня – реєстрація на семінар у Дніпрі «Європейські стандарти друкованої преси. Менеджмент та маркетинг газет»

5 Жовтня 2016
716
5 Жовтня 2016
12:52

До 30 жовтня – реєстрація на семінар у Дніпрі «Європейські стандарти друкованої преси. Менеджмент та маркетинг газет»

716
10-11 листопада в Дніпрі для журналістів зі всієї України відбудеться семінар «Європейські стандарти друкованої преси. Менеджмент та маркетинг газет».
До 30 жовтня – реєстрація на семінар у Дніпрі «Європейські стандарти друкованої преси. Менеджмент та маркетинг газет»

Захід організовує Академія української преси за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Тренери та експерти:

-Вернер Д’Інка –  відомий німецький журналіст і один з видавців щоденної німецької  газети Frankfurter Allgemeine Zeitung («Франкфуртер альгемайне цайтунг»). Поруч із діяльністю у FAZ він обіймає посаду Президента Франкфуртського прес-клубу, є директором на громадських засадах  Вільного російсько-німецького інституту публіцистики в місті Ростов-на-Дону, а також членом Ради мережі Osteuropa-Berichterstattung. Д’Інка – професор кафедри редакційного менеджменту в Університеті мистецтв м. Берліна. Пан Д’Інка регулярно викладає також в університетах міст Гісен та Зіген.

-Валерій Іванов – доктор філологічних наук, професор,  завідувач кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, президент Академії української преси. Автор і співавтор понад 300 наукових робіт, зокрема 28 монографій, 6 підручників і 15 посібників, 45 брошур.

Електронну анкету можна заповнити тут .

Заявки на участь приймаються до 18.00 30 жовтня.

Участь у тренінгах є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд не здійснюється.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду