Телеведучі 1+1 медіа приєднались до Благодійного марафону

Телеведучі 1+1 медіа приєднались до Благодійного марафону

30 Березня 2016
2942
30 Березня 2016
16:25

Телеведучі 1+1 медіа приєднались до Благодійного марафону

2942
Зіркова команда 1+1 медіа за традицією долучилась до Благодійного марафону, що стартував в рамках «Nova Poshta Kyiv Half Marathon». Традиційно окрім забігу, марафон збирає кошти на суспільно важливі проекти. Цього року команда ведучих 1+1 медіа бігтиме за якісну реанімацію дітей – проект «Друге дихання».
Телеведучі 1+1 медіа приєднались до Благодійного марафону
Телеведучі 1+1 медіа приєднались до Благодійного марафону

Мета проекту – 150 000 грн. для придбання компресору до апарату штучної вентиляції легень, який вийшов з ладу у відділенні реанімації Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».  Дитина в комі чи передчасно народжена не може самостійно дихати, цю функцію мають виконувати дихальні апарати. У лікарів є лише кілька секунд, щоб підключити до апарату, який замінить легені або допоможе дитині дихати. Перерва у подачі повітря може коштувати дитині життя.

До проекту долучились ведучі «Сніданку з 1+1»  Анатолій Анатоліч та Марина Леончук, ведуча ранкового блоку ТСН Марічка Падалко, ведуча рубрики «Міста. Мій путівник» в «Сніданку» Наталка Щука, ведучий патріотичного шоу «Хоробрі серця» Ахтем Сеітаблаєв, ведучі програми «Про футбол» на телеканалі «2+2» Олександра Лобода та Ігор Циганик. Партнером проекту виступив  Всеукраїнський благодійний фонд «Крона».

«Зробити можна будь-який внесок. Ви знаєте, ми дуже часто думаємо, що ми не можемо допомогти, бо не маємо достатньо, як нам здається, коштів. Якщо кожен перерахує хоча б одну гривню, п’ять гривень чи десять гривень, цю суму – 150 тисяч гривень загалом зможемо зібрати за кілька днів»коментує  Марічка Падалко, ведуча «ТСН.Ранок» на телеканалі «1+1».

Анатолій Анатоліч, ведучий «Сніданку з 1+1», підкреслює: «Навіть, якщо ви чомусь не можете бігти, ви можете просто долучитись до акції, і передати кошти на благодійність. Ви ж знаєте, копійка до копійки, так і зберемо гуртом».

Благодійний марафон триває до 17 квітня. Скласти компанію зірковим спортсменам зможе кожен, хто долучиться до благодійної акції. Зробити це дуже просто: необхідно просто перейти за посиланням на сторінці ТСН.ua і зробити пожертву на одній із сторінок улюбленої зірки.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджера з корпоративної соціальної відповідальності 1+1 медіа Азізи Хамідової, +38 044 490 0 101, a.khamidova@1plus1.tv.

Прес-служба 1+1

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба 1+1
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду