detector.media
30.03.2016 16:25
Телеведучі 1+1 медіа приєднались до Благодійного марафону
Телеведучі 1+1 медіа приєднались до Благодійного марафону
Зіркова команда 1+1 медіа за традицією долучилась до Благодійного марафону, що стартував в рамках «Nova Poshta Kyiv Half Marathon». Традиційно окрім забігу, марафон збирає кошти на суспільно важливі проекти. Цього року команда ведучих 1+1 медіа бігтиме за якісну реанімацію дітей – проект «Друге дихання».

Мета проекту – 150 000 грн. для придбання компресору до апарату штучної вентиляції легень, який вийшов з ладу у відділенні реанімації Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».  Дитина в комі чи передчасно народжена не може самостійно дихати, цю функцію мають виконувати дихальні апарати. У лікарів є лише кілька секунд, щоб підключити до апарату, який замінить легені або допоможе дитині дихати. Перерва у подачі повітря може коштувати дитині життя.

До проекту долучились ведучі «Сніданку з 1+1»  Анатолій Анатоліч та Марина Леончук, ведуча ранкового блоку ТСН Марічка Падалко, ведуча рубрики «Міста. Мій путівник» в «Сніданку» Наталка Щука, ведучий патріотичного шоу «Хоробрі серця» Ахтем Сеітаблаєв, ведучі програми «Про футбол» на телеканалі «2+2» Олександра Лобода та Ігор Циганик. Партнером проекту виступив  Всеукраїнський благодійний фонд «Крона».

«Зробити можна будь-який внесок. Ви знаєте, ми дуже часто думаємо, що ми не можемо допомогти, бо не маємо достатньо, як нам здається, коштів. Якщо кожен перерахує хоча б одну гривню, п’ять гривень чи десять гривень, цю суму – 150 тисяч гривень загалом зможемо зібрати за кілька днів»коментує  Марічка Падалко, ведуча «ТСН.Ранок» на телеканалі «1+1».

Анатолій Анатоліч, ведучий «Сніданку з 1+1», підкреслює: «Навіть, якщо ви чомусь не можете бігти, ви можете просто долучитись до акції, і передати кошти на благодійність. Ви ж знаєте, копійка до копійки, так і зберемо гуртом».

Благодійний марафон триває до 17 квітня. Скласти компанію зірковим спортсменам зможе кожен, хто долучиться до благодійної акції. Зробити це дуже просто: необхідно просто перейти за посиланням на сторінці ТСН.ua і зробити пожертву на одній із сторінок улюбленої зірки.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджера з корпоративної соціальної відповідальності 1+1 медіа Азізи Хамідової, +38 044 490 0 101, a.khamidova@1plus1.tv.

Прес-служба 1+1

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY