«1+1» купив формат Rising Star – Богуцький

«1+1» купив формат Rising Star – Богуцький

18 Вересня 2014
4911
18 Вересня 2014
18:20

«1+1» купив формат Rising Star – Богуцький

4911
«1+1» купив формат Rising Star – Богуцький
«1+1» купив формат Rising Star – Богуцький

Телеканал «1+1» купив формат Rising Star («Висхідна зірка»), який на сьогодні є найдорожчим шоу. Про це на конференції «Телебачення як бізнес» 18 вересня повідомив директор-президент каналу ICTV Олександр Богуцький.

 

У прес-службі «1+1» «Детектор медіа» не змогли ані підтвердити, ані спростувати інформацію про купівлю цього формату.

 

Rising Star - формат ізраїльської компанії Keshet International. Прем'єра шоу відбулася в Ізраїлі у 2013 році на телеканалі Keshet Channel 2 і здобула рекордні показники перегляду. Формат було продано вже в понад 20 країн світу: США (ABC), Велику Британію (ITV), Іспанію (Atresmedia), Італію (Toro), Францію (M6 Group), Росію («Россия 1», шоу має назву «Артист»), Німеччину (RTL), Скандинавію (Nordisk), Угорщину (TV2), Бразилію (Rede Globo) and Португалію (TVI), Китай (CCTV-3).

 

Це інтерактивне талант-шоу, у якому учасники співають за екраном, у той час як глядачі голосують за них у режимі реального часу за допомогою спеціального безкоштовного додатку для ґаджетів, повністю інтегрованого в шоу.

 

 

 

 

Про те, що «1+1» має намір придбати цей формат, «Детектор медіа» писала ще на початку 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4911
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду