16 вересня – конференція PayTV in Ukraine-2014 у рамках Kiev Media Week

29 Серпня 2014
4592
29 Серпня 2014
13:54

16 вересня – конференція PayTV in Ukraine-2014 у рамках Kiev Media Week

4592
16 вересня – конференція PayTV in Ukraine-2014 у рамках Kiev Media Week

16 вересня в рамках міжнародного медіафоруму Kiev Media Week у готелі Radisson Blu відбудеться конференція PayTV in Ukraine-2014, присвячена актуальним питанням індустрії платного телебачення в Україні. Тема конференції - «Збереження інвестицій в галузь - спосіб виправдати очікування споживачів і каталізатор ринкового росту».

 

Організатором PayTV in Ukraine-2014 виступає асоціація «Телекомунікаційна палата України» за підтримки телекомунікаційного провайдера «Воля».

 

У ході конференції ключові гравці українського ринку платного ТБ обговорять найбільш актуальні питання та шляхи розвитку цієї галузі медіа.

 

Президент компанії «Воля» Сергій Бойко проаналізує основні тенденції і проблеми платного телебачення в Україні, включаючи нерівні умови для різних гравців ринку. Крім того, генеральний директор компанії «Воля» Джордж Жембері розповість про розважальну функцію телебачення, способи фінансування розважального телеконтенту і критерії його якості.

 

У роботі Конференції візьмуть участь ключові менеджери та провідні експерти індустрії платного телебачення, також запрошені представники Національної ради з телебачення і радіомовлення.

 

Повна і детальна програма конференції PayTV in Ukraine-2014 буде оголошена найближчим часом. Інформація про конференцію тут.

 

Вхід на конференцію безкоштовний за умови підтвердженої акредитації. Реєстрація на захід завершується 12 серпня о 17:00.

 

Медіафорум Kiev Media Week відбудеться 15-19 вересня в готелі Radisson Blu (вул. Ярославів Вал, 22), Київ, Україна. Програма заходів KMW'14 тут.

 

З питань акредитації преси слід звертатися до Ольги Носик, PR-менеджера компанії МРМ, за телефонами +38044 459 4610, +38066 4802084, або e mail: olga_n@mrm.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду