Послуги кабельного провайдера «Воля» з осені подорожчають

Послуги кабельного провайдера «Воля» з осені подорожчають

13 Серпня 2014
6244
13 Серпня 2014
17:32

Послуги кабельного провайдера «Воля» з осені подорожчають

6244
Послуги кабельного провайдера «Воля» з осені подорожчають
Послуги кабельного провайдера «Воля» з осені подорожчають

Провайдер кабельного телебачення «Воля» планує з осені збільшити ціну на послуги в середньому на 7%. Таку інформацію після запиту до прес-служби поширив «Інтерфакс».

 

Прес-служба провайдера повідомила, що це вимушений захід, спричинений насамперед істотним зростанням собівартості виробництва сервісу. Частково зростання пов'язано з девальвацією гривні і відповідно зростанням витрат на закупівлю прав на трансляцію телеканалів і пропуску інтернет-трафіку (купівля відбувається в іноземній валюті). Зростання собівартості також пов'язане з підвищенням цін на інші складові собівартості - електроенергію, обладнання й матеріали для обслуговування мереж, послуги підрядних організацій.

 

«Розуміючи, що наші споживачі, як і вся країна, переживають складні часи, компанія взяла на себе дві третини цих збільшених витрат. Однак всі витрат компанія не може компенсувати, тому ціни на послуги міняються, в середньому всього на 7%. При цьому вартість обладнання й робіт з підключення залишаються незмінними. Крім того, ми намагалися зробити так, щоб тарифні зміни найменше зачепили абонентів із регіонів, постраждалих внаслідок бойових дій; зокрема для жителів Донецької і Луганської областей абонплата залишиться такою самою», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що компанія «Воля-кабель» зазнає постійного тиску на сході України, проте намагається виконувати  зобов'язання перед абонентами.

 

Також 1 серпня генеральний директор компанії Джордж Жембері повідомив, що компанія планує вивести на самоокупність п'ять власних кіноканалів Cine+ за два-три роки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6244
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Киев
3546 дн. тому
уже повысили платежка пришла 12 августа = на 10 грн!!!!!!!!!! Без оправданий!!!!!!!! Когда уже воля ужрется????????! Посоветуйте другого опретора!!!!!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду